Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Mönkijöiden tarvikkeet

Ohjeita

LUMILEVY CFORCEN ATV- JA UTV-MALLEIHIN (KESKIKIINNITYS) Näytä suurempana

LUMILEVY CFORCEN ATV- JA UTV-MALLEIHIN (KESKIKIINNITYS)

PB-150LA

Tilaustuote

price starting from

599,00 €

sis. alv 24 %

Tiedot

150 CM LUMILEVY CFMOTON ATV- JA UTV-AJONEUVOIHIN TYÖVÄLINERUNGOLLA

Helpota lumen raivausta asentamalla lumilevy ATV:hen tai UTV:hen. Black Wolfin auran terä on optimoitu lumen auraukseen, mutta se kestää myös muita kovia töitä, kuten soran, hiekan tai muun raskaan materiaalin työntämiseen. Auran terässä on keskelle asennettu kiinnike, ja se voidaan helposti vaihtaa lasketusta asennosta nostettuun ATV:n/UTV:n sähkövinssin avulla. Tämä tarkoittaa, että voit siirtyä nopeasti ja helposti eri töiden välillä.

Terä kallistetaan manuaalisesti ja sitä voidaan säätää viiteen eri työkulmaan. Liukukenkien avulla työskentelykorkeus on helppo säätää pintaan sopivaksi. Kaavinteräs on käännettävä, mikä tarkoittaa, että auran terävä reuna kestää pidempään. Aura on valmisteltu hydrauliseen ohjaukseen kahdella kiinnikkeellä. Valmistettu puleverimaalatusta teräksestä kaarevalla muotoilulla, jonka ansiosta lumi ja muut materiaalit irtoavat helposti levystä.

Vielä sujuvamman työn aikaansaamiseksi suosittelemme lisävarusteena saatavan hydraulisylinterin käyttöä. 

Materiaali: pulverimaalattu teräs
Leveys: 150 cm
Terän korkeus (sis. kaavinteräksen) n. 39cm.
Asennus: Keskiasennus (sisältyy) 

OEM-numerot

Mallit

Sopivuudet