Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Akkutyökalut
Akkukäyttöisten koneiden käyttö on helppoa ja taloudellista, sillä yksi akku sopii tarvittaessa moneen koneeseen ja omaa konevalikoimaa voi laajentaa vähitellen. Akkutyökaluvalikoimastamme löydät mm. hiomakoneet, akkutyökalupaketit, mutterinvääntimet, ruuvinvääntimet, pistosahat, naulaimet, rasvaprässit ja porakoneet. Milwaukee on työkalujen edellä kävijä ja sopii vaativaankin ammattikäyttöön. Kevyet, käyttövarmat ja pitkäikäiset Hikoki/Hitachi-akkukoneet ovat laatutietoisen ammattilaisen ja harrastajan valinta. Verkkokaupassamme on vain osa akkutyökaluistamme. Jos et löydä etsimääsi tuotet...
Akkukäyttöisten koneiden käyttö on helppoa ja taloudellista, sillä yksi akku sopii tarvittaessa moneen koneeseen ja omaa konevalikoimaa voi laajentaa vähitellen. Akkutyökaluvalikoimastamme löydät mm. hiomakoneet, akkutyökalupaketit, mutterinvääntimet, ruuvinvääntimet, pistosahat, naulaimet, rasvaprässit ja porakoneet. Milwaukee on työkalujen edellä kävijä ja sopii vaativaankin ammattikäyttöön. Kevyet, käyttövarmat ja pitkäikäiset Hikoki/Hitachi-akkukoneet ovat laatutietoisen ammattilaisen ja harrastajan valinta. Verkkokaupassamme on vain osa akkutyökaluistamme. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
lisää

Akkutyökalut

Alatuoteryhmät

 • Akut ja laturit akkutyökaluihin
  Tästä ryhmästä löydät akut ja laturit akkutyökaluhin ja -koneisiin. Jos et löydä etsimääsi akkua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Milwaukee työkalut
  Milwaukee on yksi markkinoiden suurimmista akkukäyttöisten työkalujen sekä lisätarvikkeiden valmistajista niin ammattikäyttöön sekä kuluttajille ympäri maailman. Milwaukee on luotettavuudeltaan, kestävyydeltään sekä laadultaan parhaimpia ammattikäytön työkaluja. Milwaukeen akkujärjestelmän ansiosta kaikki 12 volttiset koneet ovat yhteensopivia M12 sarjan akkujen kanssa sekä 18 volttiset koneet M18 sarjan akkujen kanssa. Internet takuurekisteröinnillä Milwaukee työkaluilla on 3 vuoden takuu. Latureilla ja akuilla on 1 vuoden takuu ammattikäytössä ja 2 vuoden takuu kuluttajakäytössä. Takuurekisteröinnillä saa ammattikäytössä oleville akuille takuun pidennettyä 2 vuoteen. Myynnissämme on koko tuotevalikoima, jos et löydä verkkokaupasta etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi tai puh. 020 7459 704.
 • Akkuhiomakoneet
  Hitachin ja Milwaukeen laadukkaat kulmahiomakoneet löydät täältä. Kulmahiomakoneita on jokaiseen hintaluokkaan sopivia niin ammattilaisille kuin kotikäyttöön. Verkkokaupassamme on vain osa akkuhiomakoneistamme. Jos et löydä etsimääsi hiomakonetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Akkukonepaketit
  Monipuoliset Hitachi ja Milwaukee akkutyökalupaketit, tutustu! Akkukonepaketit sisältävät useamman akkutyökalun. Jos et löydä sopivaa työkalupakettia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me räätälöimme Sinulle sopivan paketin!
 • Akkumutterinvääntimet
  Laadukkaat ja tehokkaat Milwaukee ja Hitachi akkukäyttöiset mutterinvääntimet löydät täältä, niin ammatti- kuin kotikäyttöön. Jos et löydä etsimääsi mutterinväännintä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Akkunaulaimet
  Valikoimassa on muun muassa laadukkaat ja tehokkaat Milwaukee ja Hitachi akkukäyttöiset naulaimet. Jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy sopiva akkuruuvinväännin. Jos et löydä etsimääsi akkunaulainta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Akkuporakoneet
  Valikoimassa on mm. laadukkaat ja tehokkaat Milwaukee ja Hitachi akkuporakoneet, jotka sopivat vaativaankin käytöön. Akkuporakone sopii pienelle kuin suurelle työmaalle ja vara-akulla varmistat katkeamattoman työnteon. Jokaiseen hintaluokkaan löytyy sopiva akkuporakone. Jos et löydä etsimääsi akkuporakonetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Akkuruuvinvääntimet
  Valikoimassa on muun muassa laadukkaat ja tehokkaat Milwaukee ja Hitachi akkuruuvinvääntimet. Jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy sopiva akkuruuvinväännin. Jos et löydä etsimääsi ruuvinväännintä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Akkusahat
  Valikoimassa on muun muassa laadukkaat ja tehokkaat Milwaukee ja Hikoki/Hitachi akkukäyttöiset sahat kuten puukkosahat, pistosaha ja sirkkelit. Jos et löydä etsimääsi akkukäyttöistä sahaa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Muut akkutyökalut
  Valikoimassa on muun muassa laadukkaat ja tehokkaat Milwaukee ja Hitachi akkutyökalut kuten kulmahiomakoneet, puukkosahat, työmaaradiot ja rasvapuristimet. Jos et löydä etsimääsi akkutyökalua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • HiKOKI-työkalut
  Tästä ryhmästä löydät laadukkaat HiKOKI- ja Hitachi -työkalut. HiKOKI-työkaluilla on 3 vuoden takuu. Myynnissämme on koko tuotevalikoima, jos et löydä verkkokaupasta etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi tai puh. 020 7459 704.