Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

HA-Peräkärryt
Peräkärryvalikoimamme sisältää kotimaiset Majavan ja IKH:n perävaunut ja venetrailerit. Saat meiltä peräkärryn kuomulla tai ilman ja heti käyttöön, sillä perävaunut ovat valmiiksi rekisteröityjä. Kuljetat sitten rakennustarvikkeita, huonekaluja, kaatopaikkakuormaa, koneita, veneitä, jne. niin kokeneet myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan mallin. Toimitustapana perävaunuissa on nouto myymälästä. Peräkärryn lisäksi saat kauttamme laajan valikoiman perävaunutarvikkeita.

HA-Peräkärryt

Alatuoteryhmät

 • IKH peräkärryt

  IKH:n peräkärryt monipuolisiin kuljetuksiin työhön ja vapaa-aikaan! Kuomulla tai ilman tarpeittesi mukaan.

 • Majava peräkärryt

  Majavan peräkärryt ovat kotimaisia ja erittäin laadukkaita. Perävaunuja saa useilla eri lavakoolla. Majavan perävaunut tarjoavat laatua sekä kestävyyttä kovempaankin käyttöön. Kastamalla kuumasinkityt perävaunut kestävät suomalaisia olosuhteita erinomaisesti, eikä ruoste tartu niiden helmoihin yhtä nopeasti kuin esimerkiksi sinkkilevyistä valmistetuissa vaunuissa. Laadukkaista materiaaleista valmistetut Majava-perävaunut ovat pitkäikäisiä ja näihin peräkärryihin luottavat lukuisat suomalaiset. Majavalta saat luotettavan ja kestävän perävaunun lähes millaiseen käyttöön ja millaisen kuorman siirtämiseen tahansa! Perävaunujen toimitustapana on nouto myymälästä.

 • Perävaunutarvikkeet, pienet
  Tarvikkeet henkilöauton perävaunuihin löydät täältä, muun muassa ajosillat, akselit, kuormaverkot, navat, nokkapyörät, valosarjat ja tukijalat. Jos et löydä etsimääsi perävaunutarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Venetrailerit
  Valikoimassamme on sekä Majavan että IKH:n laadukkaat vene- ja rantatrailerit. Venetraileri kannattaa valita sillä kuljetettavan veneen perusteella, mutta myös niiden käyttöpaikan mukaisesti. Kaikkia venetrailereita ei ole tehty kulkemaan millaiselle veneenlaskupaikalle tahansa, joten mikäli veneensä joutuu viemään haastavampaan paikkaan, venetraileriin on syytä panostaa. Majavan venetrailerit on valmistettu kestäviksi ja helppokäyttöisiksi vaikeammissakin paikoissa. Venetrailerien toimitustapana on nouto myymälästä.
 • Venetarvikkeet
  Keulatuet, kölirullat, perämoottorit, vinssit ja venetelat sekä muut venetarvikkeet löydät täältä. Jos et löydä etsimääsi venetarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!