Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Kiinnikkeet
Tästä ryhmästä löydät erilaiset kiinnikkeet kuten helat ja ovitarvikkeet, kierretangot, naulat, niitit ja hakaset, naulauslevyt ja -kulmat, pultit, mutterit ja aluslaatat, ruuvit sekä tulpat ja ankkurit. Jos et löydä etsimääsi kiinnikettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Kiinnikkeet

Alatuoteryhmät

 • Helat, ovitarvikkeet
  Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi ovitarviketta tai helaa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Naulat, niitit, hakaset
  Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi naulaa, niittiä tai muuta kiinnikettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Pultit, mutterit, aluslaatat
  Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi pulttia, mutteria tai aluslaattaa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Ruuvit
  Täältä löydät erilaiset ruuvit kuten betoniruuvit, levyruuvit, poraruuvit, puuruuvit, terassiruuvit ja yleisruuvit. Jos et löydä etsimääsi ruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Tulpat ja ankkurit
  Erilaiset tulpat ja ankkurit, kuten karmitulpat, kiila-ankkurit, kipsilevyankkurit, lyöntiankkurit ja -tulpat, messinkiankkurit, nauluankkurit ja seinätulpat, löydät täältä. Jos et löydä etsimääsi tulppaa tai ankkuria, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kierretangot
  Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi kierretankoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Muut kiinnikkeet
  Verkkokaupassamme on vain osa laajasta tuotevalikoimastamme. Meillä on yli 10 000 tuotenimekkeen varasto ja tilausvalikoimamme on erittäin laaja, kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi kiinnikettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Naulauslevyt, kulmat, pilarikengät
  Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi naulauslevyä, kulmaa tai pilarikenkää, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!