Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Ruokintakatokset
Viherlinjan ruokintakatosten suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon helppokäyttöisyys ja katoksen toimivuus. Kaikki katokset ovat kuumasinkittyjä. Sinkitys antaa parhaan mahdollisen ja pitkäaikaisen suojan ruostetta vastaan. Katoksissa on neljä sivua ja kaikki sivut ovat avattavissa, jonka ansiosta heinäpaalien ja muun rehun laittaminen ruokintakatoksiin on helppoa. Lampaille suunnatussa ruokintakatoksessa on kaksi avattavaa sivua. Hevoskatoksissa sivut ovat varustettu lapatuin, jotta hevoset eivät voi työntää jalkojaan putkien väliin. Katoksen siirto tapahtuu mallista riippuen joko...
Viherlinjan ruokintakatosten suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon helppokäyttöisyys ja katoksen toimivuus. Kaikki katokset ovat kuumasinkittyjä. Sinkitys antaa parhaan mahdollisen ja pitkäaikaisen suojan ruostetta vastaan. Katoksissa on neljä sivua ja kaikki sivut ovat avattavissa, jonka ansiosta heinäpaalien ja muun rehun laittaminen ruokintakatoksiin on helppoa. Lampaille suunnatussa ruokintakatoksessa on kaksi avattavaa sivua. Hevoskatoksissa sivut ovat varustettu lapatuin, jotta hevoset eivät voi työntää jalkojaan putkien väliin. Katoksen siirto tapahtuu mallista riippuen joko nostolaitteella tai trukkipiikeillä. Trukkipiikkien avulla siirrettävät katokset ovat varustettu U-mallisilla pohjan vahvikkeilla, jotka toimivat trukkipiikkien tunneleina. VERKKOKAUPPAETU: Yli 2480 euroa sis. alv. (2000 euroa alv 0%) Viherlinjan kalusteostoille ilmainen toimitus verkkokaupasta!
lisää

Ruokintakatokset