Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

STIHL-tuotteet
Myynnissämme on laaja valikoima STIHL-pienkoneita sekä akku- että polttomoottorikäyttöisinä. Valikoimassa on muun muassa STIHL moottorisahat, raivaussahat, trimmerit, pensasleikkurit, lehtipuhaltimet ja painepesurit. Myös VIKING ruohonleikkurit, robottileikkurit, nurmikon ilmastoijat sekä hakkurit ym. kuuluvat tuoteperheeseen. STIHL on maailman myydyin moottorisahamerkki ja tarjoaa tinkimättömiä laatutuotteita vaativillekin käyttäjille. Verkkokaupassamme on vain osa valikoimasta, ota yhteyttä jos et löydä etsimääsi tuotetta puh. 020 7459 704 tai palaute@turunkonekeskus.fi

STIHL-tuotteet

Alatuoteryhmät

 • STIHL hakkurit
  VIKINGin voimakkaita hakkureita käytetään kaikkiin kotitalouksien ja puutarhan tuottamien luonnonjätteiden haketukseen; oksat, pehmeät ainekset, kuoret ja vihannesten tähteet. Kovat puut murskataan hienoksi hakkeeksi ja lehdet pilkkoutuvat silpuksi. Oksasilppurit siistivät pihasi nopeasti ja voit palauttaa maahan takaisin sen tarvitsemat ravinteet.
 • STIHL moottorisahat
  Tiesitkö, että STIHL valmisti ensimmäisen moottorisahan jo vuonna 1926 ja että STIHL on maailman myydyin moottorisahamerkki? Valikoimastamme löytyy moottorisaha jokaiseen käyttötarkoitukseen: pienimmästä kompaktista sahasta aina vahvimpaan ammattisahaan. Autamme sinua valitsemaan oikean moottorisahan! Toimitustapana STIHL-moottorisahoissa on vain nouto Turun myymälästä, tervetuloa ostoksille!
 • STIHL painepesurit
  STIHL-painepesureilla teet siistiä jälkeä korkealla paineella. Painepesureissa on useita käytännöllisiä yksityiskohtia, joiden avulla puhdistat nopeasti, perusteellisesti ja mukavasti kaikki pinnat, tiet, polut tai ajoneuvot. Laaja valikoima lisävarusteita ja erilaisia pesuaineita auttaa ratkaisemaan vaikeimmatkin työtehtävät.
 • STIHL pensasleikkurit
  STIHL-pensasleikkureiden avulla puutarhojen, puistojen ja maisemien hoitaminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Pensasleikkurit on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman korkean katkaisutehon ja mukavan työskentelyasennon kaikissa tilanteissa.
 • STIHL puhaltimet
  Syksyn tullessa myrskyt heiluttavat ja ravistavat puita sekä tuovat maahan paljon lehtiä ja muita roskia. STIHL-puhaltimet siivoavat paikat helposti ja nopeasti. Laitteet sopivat hyvin talon ympäristöön, puistoihin, stadioneille, kaduille yms.
 • STIHL raivaussahat, trimmerit ja jyrsimet
  STIHL-raivaussahat ovat yksinkertaisia ja mukavia käyttää! Pienemmät raivaussahat sopivat mm. pitkään heinikkoon, rikkakasvien poistoon vaikekulkuisissakin maastoissa sekä taimikon hoitoon. Todella voimakkaat STIHL- raivaussahat eivät jätä mitään toivomisen varaa. Moottorin tehosta riippuen niillä hoituu suuretkin alueet vaivatta. Laajan lisävaruste- sekä terävalikoiman ansiosta voit räätälöydä raivaussahasi tarkasti omia tarpeitasi varten. STIHL-raivaussahat taltuttavat villiintyneen kasvuston helposti!
 • STIHL ruohonleikkurit
  Huolehdi nurmikostasi ja valitse laadukas STIHL- tai VIKING-ruohonleikkuri. Valitse nykyaikainen keräävä ruohonleikkuri, mikäli haluat pitää nurmikkosi jatkuvasti siistinä leikkuujätteestä ja lehdistä sekä pidät samalla sammaleen poissa. Tämä onnistuu myös allesilppuavalla leikkurilla. VIKING tekee innovatiivisia ja palkittuja ruohonleikkureita sekä keräävinä että allesilppuavina. Ruohonkeruusäiliöt täyttyvät 100% ja täyttöilmaisin kertoo milloin on aika tyhjennykselle. Huolettomaan nurmikoon hoitoon valitse robottileikkuri!
 • STIHL tarvikkeet ja varusteet
  Tästä ryhmästä löydät STIHL-koneisiin tarvikkeet ja varusteet. Verkkokaupassamme on vain osa valikoimasta, ota yhteyttä jos et löydä etsimääsi tuotetta puh. 020 7459 704 tai palaute@turunkonekeskus.fi