Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Tuoteryhmät

Ohjeita


Luotettava ja kotimainen perheyritys

Turun Konekeskus Oy on traktorien ja työkoneiden sekä työkalujen ja varaosien erikoisliike. Yritys myy ja maahantuo traktoreita, maatalous- ja kiinteistönhoitokoneita, pienkoneita sekä työkaluja, varaosia ja tarvikkeita. Olemme täyden palvelun konemyymälä ja edustamme alan parhaita merkkejä. Toimimme myös IKH:n jälleenmyyjänä Turussa.

Olemme kotimainen perheyritys, jonka toiminta alkoi vuonna 1998 Turusta. Nykyisin palvelemme 15 konemyyntipisteellä ympäri maata sekä verkkokaupalla. Yhteensä 3450 neliön myymälä, pääkonttori, konemyynti ja päävarasto löytyvät saman katon alta Turusta Kärsämäestä, Ohikulkutien varrelta. Konefarmi Oy on osa yhtiötä ja keväällä 2016 tapahtuneen yhdistymisen jälkeen palvelemme asiakkaitamme ainoastaan Turun Konekeskuksen nimellä.

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja henkilökuntamme pitää huolen, että tavarantoimitukset sujuvat nopeasti. Luotettavat toimitukset tekevät Turun Konekeskuksesta varman yhteistyökumppanin. Maahantuojana huolehdimme myös takuuasioista. Arvostamme asiakkaitamme ja hyvä yhteistyö on meille ensiarvoista.

Verkkokaupassamme on vain osa laajasta tuotevalikoimastamme. Meillä on yli 10000 tuotenimekkeen varasto ja tilausvalikoimamme on erittäin laaja. Kysy lisää valikoimastamme tai tule käymään myymälässämme, me palvelemme Sinua!

  • Luotettava
  • Asiantuntevaa palvelua
  • Hyvä yhteistyökumppani
  • Laadukkaat tuotteet