Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Säiliöt
Elkoplast-öljysäiliö on turvallinen ja taloudellinen varastointi- ja tankkausratkaisu diesel- ja polttoöljylle. Valikoimassa ovat myös Emiliana Serbatoin polttoaineen kuljetus- ja tankkaussäiliöt, jotka soveltuvat puolestaan muun muassa maantiekuljetuksiin ja varastointiin. Myös jäteöljysäiliöt esim. korjaamoille ja teollisuuteen kuuluvat valikoimaan. Duratank-vesisäiliöt puolestaan soveltuvat mm. kotieläintiloille karjan juomavesisäiliöksi ja kasvinsuojeluruiskujen tehokkaaseen täyttämiseen. Tutustu valikoimaan!

Säiliöt

Alatuoteryhmät

 • AdBlue-säiliöt
  Laadukkaat Emiliana Serbatoin kuljetus- ja tankkaussäiliöt AdBlue-liuokselle. Säiliöiden materiaali on korkealuokkaista polyeteenimuovia, jolla on erinomainen kemikaalien, UV-säteilyn ja sään kestävyys sekä hyvät mekaaniset lujuusominaisuudet.
 • Happosäiliöt
  Laadukkaat Elkoplastin happosäiliöt rehun säilöntäliuosten tai vastaavien aineiden varastointiin.
 • Jäteöljysäiliöt
  QUIOIL-jäteöljysäiliöt ylittävät kaikki viimeisimmätkin vaatimukset koskien jäteöljyjen turvallista varastointia. Jäteöljysäiliöt soveltuvat erinomaisesti korjaamoiden, varikoiden, työpajojen, jäteasemien, satamien, elintarviketeollisuuden ja vastaavien käyttöön.
 • Polttoainesäiliöt
  Valikoimassamme on monen valmistajan ja monia erikokoisia polttoainesäiliötä aina pienemmästä vapaa-ajan, esim. veneiden ja mopojen, tankkaustarpeesta suurempaan tarpeeseen kuten maatalouden ja teollisuuden käyttöön. Säiliöiden tilavuudet ovat väliltä 55-7000 litraa. Suuret Elkoplast-öljysäiliöt ovat turvallinen ja taloudellinen varastointi- ja tankkausratkaisu diesel- ja polttoöljylle. Distrifuel Compact säiliöt soveltuvat esim. maatalouden tarpeisiin. Valikoimassa ovat myös Emiliana Serbatoin kuljetus- ja tankkaussäiliöt bensalle ja dieselille, jotka soveltuvat puolestaan muun muassa maantiekuljetuksiin ja varastointiin. Näitä polttoainesäiliöitä on myös pienempään tankkaustarpeeseen, sillä pienin polttoainesäiliö on 55 litraa. Tutustu valikoimaan!
 • PRO-vesisäiliöt
  Vaakamalliset Duratank Pro-kuljetussäiliöt on suunniteltu ja valmistettu tilavuuspainoltaan raskaiden nesteiden, esim. suolaliuosten, nestemäisten lannoitteiden, melassin ja vastaavien kuljettamiseen ja lyhytaikaiseen säilyttämiseen. Säiliöt valmistetaan saumattomasti rotaatiovaluna korkealuokkaisesta HDPE-polyeteenimuovista. Säiliöillä on erinomainen kemikaalien, UV-säteilyn ja sään kestävyys sekä hyvät mekaaniset lujuusominaisuudet.
 • Vesi/nestesäiliöt
  Duratank Eco-kuljetussäiliöt ovat rakenteeltaan vaakamallisia, väriltään sinisiä tai mustia. Vaakamallisten kuljetussäiliöiden lisäksi Duratank valmistaa rakenteeltaan pystymallisia varastointisäiliöitä. Nestesäiliöt käyvät veden ja erilaisten nesteiden kuljettamiseen ja varastointiin. Niitä käytetään useimmiten juomavedelle (elintarvikehyväksytty raaka-aine), kasvinsuojeluruiskujen nopeaan täyttöön ja veden lämpötilan nostamiseen ruiskutusvedelle sopivaksi, vesijärjestelmäksi kotieläintiloille, laiduntavan karjan juomavesihuoltoon, pesuvesille, katujen- ja parkkihallien puhdistuksen, lannoitevesiseoksille puistojen istutuksille, vesiosuuskunnille varavesijärjestelmäksi, palo- ja pelastuslaitoksille/kunnille sammutus- ja varavesijärjestelmäksi, teollisuuden prosessivesille jne.
 • Säiliötarvikkeet