Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät tarvikeosat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia pääset ostamaan kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja siirtymällä ostoskoriin. Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Terassilämmittimet

Rajaus

Ohjeita

Terassilämmittimet
Parveke- ja terassilämmittimen avulla pidennät kesää ja lisäät viihtyisyyttä viileällä säällä. Voit jatkaa terassikautta pitkälle syksyyn terassilämmitintä käyttämällä. Terassilämmittimiä on seinä-, pöytä- ja lattiamalleja. Infrapunalämmitin eli säteilylämmitin on kätevä ja edullinen tapa terassien, parvekkeiden, grilli- ja pihakatoksien sekä muiden ulkotilojen lämmittämiseen. Jos et löydä etsimääsi terassilämmitintä tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Terassilämmittimet

Alatuoteryhmät

  • Sähkölämmittimet
    Sähkölämmittimet soveltuvat moneen eri käyttöön laitteen tehosta riippuen esimerkiksi rakennustyömaiden lämmitykseen, korjaamojen ja autotallien lämmitykseen, varastojen lämmitykseen ja telttojen lämmitykseen. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi sähkölämmitintä tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!