Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Aitaelementit
Aitaelementtejä on saatavina jatkettavana aitana sekä käyntiovellisena mallina. Vaihtoehtoina ovat pyöreästä tai ovaalista putkesta valmistetut aitaelementit. Pyöreästä putkesta valmistetut aidat liitetään toisiinsa saranatapeilla, jotka kiinnitetään toisessa aidassa oleviin holkkeihin. Ovaali putkesta valmistetut aidat liitetään toisiinsa kiinni ketjuilla ja niissä on kaarijalat. Kaikki aitaelementit ovat upottamalla kuumasinkittyjä. Sinkitys antaa parhaan mahdollisen ja pitkäaikaisen suojan ruostetta vastaan. VERKKOKAUPPAETU: Yli 2480 euroa sis. alv. (2000 euroa alv 0%) Viherlinjan kalust...
Aitaelementtejä on saatavina jatkettavana aitana sekä käyntiovellisena mallina. Vaihtoehtoina ovat pyöreästä tai ovaalista putkesta valmistetut aitaelementit. Pyöreästä putkesta valmistetut aidat liitetään toisiinsa saranatapeilla, jotka kiinnitetään toisessa aidassa oleviin holkkeihin. Ovaali putkesta valmistetut aidat liitetään toisiinsa kiinni ketjuilla ja niissä on kaarijalat. Kaikki aitaelementit ovat upottamalla kuumasinkittyjä. Sinkitys antaa parhaan mahdollisen ja pitkäaikaisen suojan ruostetta vastaan. VERKKOKAUPPAETU: Yli 2480 euroa sis. alv. (2000 euroa alv 0%) Viherlinjan kalusteostoille ilmainen toimitus verkkokaupasta!
lisää

Aitaelementit