Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Työkalut ja tarvikkeet

Rajaus

Ohjeita

Työkalut ja tarvikkeet
Verkkokaupassamme on vain osa laajasta tuotevalikoimastamme. Meillä on yli 10 000 tuotenimekkeen varasto ja tilausvalikoimamme on erittäin laaja, kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Työkalut ja tarvikkeet

Alatuoteryhmät

 • Aggregaatit
  Hondan generaattorit eli aggregaatit vastaavat kotitalouksissa ja mökeillä sijaitsevien sähkölaitteiden vaatimustasoa. Tämä mahdollistaa herkimpienkin sähkölaitteiden toimivuuden. Italialaisissa, laadukkaissa Mosa-aggregaateissa on voimanlähteinä tunnettuja Honda-, Yanmar-, Perkins-, Iveco- ja Lombardini-moottoreita. Valikoimassa on myös muita aggregaatteja, laaja mallisto!
 • Akkutyökalut
  Akkukäyttöisten koneiden käyttö on helppoa ja taloudellista, sillä yksi akku sopii tarvittaessa moneen koneeseen ja omaa konevalikoimaa voi laajentaa vähitellen. Akkutyökaluvalikoimastamme löydät mm. hiomakoneet, akkutyökalupaketit, mutterinvääntimet, ruuvinvääntimet, pistosahat, naulaimet, rasvaprässit ja porakoneet. Milwaukee on työkalujen edellä kävijä ja sopii vaativaankin ammattikäyttöön. Kevyet, käyttövarmat ja pitkäikäiset Hikoki/Hitachi-akkukoneet ovat laatutietoisen ammattilaisen ja harrastajan valinta. Verkkokaupassamme on vain osa akkutyökaluistamme. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Akut ja laturit
  Varmaa virtaa joka paikkaan! Tästä ryhmästä löydät laturit ja akut akkutyökaluihin, pienkoneisiin ja ajoneuvoihin. Traktorien akut ja laturit löydät traktorien varaosien alta. Jos et löydä etsimääsi laturia tai akkua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Hionta ja kiillotus
  Hiontaan ja kiillotukseen liittyvät työkalut ja tarvikkeet löydät täältä. Tarvitset sitten kulmahiomakonetta, epäkeskohiomakonetta, laikkaa, pyöröä tai hiomapaperia, saat ne Turun Konekeskuksesta. Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi hiomakonetta tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Hitsaus, juottaminen
  Hitsaukseen ja juottamiseen liittyvät työkalut ja tarvikkeet löydät meiltä. Tarvitset sitten hitsauskonetta, tarviketta, hitsausmaskia, juotostinaa tai liimapistoolia, saat ne Turun Konekeskuksesta. Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi hitsaus- tai juotoskonetta tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kemikaalit
  Laadukkaat kemikaalit ja voiteluaineet erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten puhdistukseen, suojaamiseen, huoltamiseen, rakentamiseen, maalaamiseen, liimaamiseen ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen. Voiteluaineet ja öljyt maatalouteen löydät traktorien varaosien alta. Kemikaalivalikoimassa on mm. ajoneuvokemikaalit, liimat, lukitteet ja massat, maalit ja ohenteet sekä rakennuskemikaalit. Jos et löydä etsimääsi kemikaalia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Korjaamo- ja ajoneuvotyökalut
  Tästä ryhmästä löydät ajoneuvoihin ja korjaamoon liittyvät työkalut, laitteet ja tarvikkeet. Etsit sitten rengastyökalua, pukkia, maaliruiskua, autonosturia, testauslaitetta tai kemikaalia, saat ne Turun Konekeskuksesta. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi auto- tai korjaamotyökalua tai laitetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Käsityökalut
  Verkkokaupassamme on vain osa laajasta käsityökalujen valikoimastamme. Meillä on yli 10 000 tuotenimekkeen varasto ja tilausvalikoimamme on erittäin laaja. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Lämmittimet
  Tästä ryhmästä löydät eri lämmittimet: niin edulliset kotikäytön lämmittimet kuin tehokkaat lämmittimet ammattikäyttöön. Valikoimassa on mm. Airrex-infrapunalämmittimet, hallilämmittimet, kaasulämmittimet, sähkölämmittimet sekä terassilämmitimet. Laaja valikoima joka tarpeeseen esim. halleihin, autotalleihin, varastoihin, korjaamoihin ja rakennustyömaille tai vaikka terassille. Jos et löydä etsimääsi lämmitintä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Nosto ja sidonta
  Nosto- ja sidontatarvikkeista löydät mm. köydet, vaijerit, nostoketjut, nostoliinat, nostovyöt, sidontaliinat, sidontaketjut, vinssi ja taljat. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Paineilmakompressorit
  Meiltä löydät eri tehoiset ja laadukkaat kompressorit sekä harrastajakäyttöön että raskaampaan ammattikäyttöön. Valikoimassa on minikompressorit, mäntäkompressorit ja suuret ruuvikompressoritit. Jos et löydä etsimääsi kompressoria, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Paineilmatyökalut
  Tästä ryhmästä löydät erilaiset paineilmatyökalut, kuten epäkeskohiomakoneet, ilmanpaineenmittarit, ilmapistoolit, maaliruiskut, mutterinvääntimet, räikkävääntimet ja vetoniittipyssyt. Jos et löydä etsimääsi paineilmatyökalua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Polttoaine ja voitelu
  Tästä ryhmästä löydät polttoaine- ja voitelulaitteet ja tarvikkeet kuten polttoainepumout, -mittarit, pistoolit sekä rasvaprässit ja tarvikkeet. Jos et löydä etsimääsi polttaine- tai voitelulaitetta tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Rakentaminen
  Rakennat tai remontoit sitten pientä tai suurta kohdetta, meiltä saat työkalut ja tarvikkeet rakentamiseen ja remontoimiseen. Maalaukseen ja muuraukseen liittyvät työkalut, laitteet ja tarvikkeet sekä kemikaalit, tikkaat ja telineet löydät täältä. Työkalut kuten naulaimet, porakoneet ja sahat löytyvät työkaluryhmien alta.Jos et löydä etsimääsi rakentamiseen liittyvää tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Sähkötarvikkeet ja valaisimet
  Erilaiset sähkötarvikkeet löydät täältä, muun muassa ajastinkellot, paristot, hyönteisansat, pistotulpat, työmaakeskukset ja voimavirta-adapterit sekä erilaiset valaisimet. Jos et löydä etsimääsi sähkötarviketta tai valaisinta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Sähkötyökalut
  Sähkötyökalut käsittävät muun muassa sähkökäyttöiset hiomakoneet, metallintyöstökoneet, porakoneet ja poravasarat, puuntyöstökoneet, rengaskoneet, sahat ja sirkkelit. Jos et löydä etsimääsi sähkötyökalua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Tarvikkeet
  Tarvikkeet käsittävät muun muassa erilaiset kiinnikkeet kuten ruuvit, pultit, naulat ja ovitarvikkeet, laakerit, letkut,letkut, polttomoottirit ja teipit. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Turvatuotteet
  Tästä ryhmästä löydät erilaiset turvallisuuteen liittyvät tuotteet kuten ensiaputarvikkeet, nastat, liikenteenohjaukseen liittyvät tuotteet, opasteet, palotuvallisuustuotteet ja öljynimeytystuotteet. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Varastointi ja kuljetus
  Varastohyllyt, hyllyjärjestelmät ja tarvikkeet, säilytyslaatikot, lokerikot ja kaapit löydät täältä. Jos et löydä etsimääsi kuljettamiseen tai varastointiin liittyvää tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!