Laskutus yritysasiakkaille

Turun Konekeskus Oy tarjoaa yrityksille, yhteisöille, kunnille, oppilaitoksille ja maatalousyrittäjille, ym. mahdollisuuden ostaa laskulla. Maksuehdoksi myönnämme pääasiassa 10 pv netto. Kuluttaja-asiakkaat voivat käyttää 5000 euron ostoksiin asti Collector-laskua, jonka edellytyksenä on henkilötunnus ja moitteettomat luottotiedot. Collector-laskun saa heti käyttöön ostoskorissa ilman tunnusten hakua.

Yritysasiakkaaksi tulee hakea lomakkeella ja laskutuksen edellytyksenä on y-tunnus. Käsittelemme laskutuspyynnöt saapumispäivänä tai viimeistään seuraavana työpäivänä (iltaisin ja viikonloppuisin tulleet avauspyynnöt).

Laskutuspyynnön hyväksymisen jälkeen saatte yrityskohtaiset tunnukset ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen, jolloin pääsette tekemään tilauksen. Jos yrityksenne on jo tiliasiakkaana Turun Konekeskuksessa, voitte pyytää laskutusasiakkaan tunnuksia suoraan sähköpostitse tai täyttämällä lomakkeen.

Tarkistamme yrityksen luottotiedot aina ennen laskutuksen aktivointia. Alle vuoden ikäisille yrityksille ja yhdistyksille myymme aluksi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla tai ennakkolaskulla ja myöhemmin vakiintuneen kauppasuhteen myötä laskulla.

Yritysasiakkaiden ja Turun Konekeskus Oy:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia.

Lisätietoa: palaute@turunkonekeskus.fi

Tilinavaushakemus

Laskutus yritysasiakkaille


Mistä löysit meidät

Valitse yksi tai useampi.


Lue lisää: kanta-asiakasehdot  ja  tietosuojaseloste.