Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Piha- ja puutarhavälineet
Asianmukaiset välineet puutarhan hoitoon ja grillaukseen! Pihalle ja puutarhaan kottikärryt, käärmeenkarkoittimet, puutarhaletkut ja -kelat, paineruiskukannut, sangot ja paljut, oksasakset ja grillausvälineet ym. löydät täältä. Jos et löydä etsimääsi puutarhavälinettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Piha- ja puutarhavälineet

Alatuoteryhmät

 • Grillit ja grillaustarvikkeet
  Grillit ja muurinpohjapannut sekä tarvikkeet löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi grillaustarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Haravat
  Kestävät harvat lehtien ja roskien haravoimiseen. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi haravaa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Harjat, lapiot, lumityökalut
  Erilaiset autoharjat, katuharjat, lapiot ja lumikolat löydät täältä. Jos et löydä etsimääsi harjaa tai lapiota, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kottikärryt
  Laadukkaat kottikärryt jokaiseen käyttötarkoitukseen: puutarhaan, rakennustyömaalle, mökille, yleiskäyttöön jne. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi kottikärryä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Peitteet
  Kevytpeitteet ja raskaspeitteet löydät täältä. Jos et löydä etsimääsi pressua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Pensas- ja puutarhasakset
  Pensas-, puutarha- ja oksasakset puutarhatöihin löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi puutarhasaksia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Puutarhaletkut ja tarvikkeet
  Nurmikon, istutusten ja pihan kasteluun puutarhaletkut, -kelat ja -liittimet sekä tarvikkeet saat meiltä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä sopivaa puutarhaletkua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Puutarhatarvikkeet
  Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi puutarhatarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Ruiskut
  Paineruiskukannut, reppuruiskut ja suihkepullot löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi puutarharuiskua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Sadettimet
  Sadettimet nurmikon kasteluun löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi sadetinta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Sangot ja paljut
  Sangot ja paljut saat meiltä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi sankoa tai paljua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Terassiruuvit
  Rakenna terassisi laadukkailla ruuveilla. Jos et löydä etsimääsi terassiruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Tuholaisten torjunta
  Välineet ja aineet tehokkaaseen tuholaisten torjuntaan: verkot, muurahaisten torjunta-aineet, hiiren- ja rotanloukut, hyttyskarkoitteet, käärmeenkarkoittimet ja hyönteisansat. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Fiskars tuotteet
  Tästä ryhmästä löydät suositut Fiskars tuotteet, kuten pensassakset ja haravat jne.