MF-omistajien tunnukset

Tällä kaavakkeella voit hakea tunnuksia sekä AGCO Parts Books varaosakirjoihin että Turun Konekeskuksen verkkokaupan Massey Ferguson alkuperäisvaraosien tilausjärjestelmään. AGCO Parts Books on pääasiassa englanninkielinen mutta helppokäyttöinen järjestelmä. Verkkokaupastamme pystyt puolestaan ostamaan varaosaluetteloiden osia, ostettavissa on jopa yli 400 000 MF-alkuperäisosaa!

Käsittelemme tunnuspyynnöt saapumispäivänä tai viimeistään seuraavana työpäivänä (iltaisin ja viikonloppuisin tulleet avauspyynnöt). Anomuksen hyväksymisen jälkeen saat molempiin järjestelmiin (AGCO Parts Books ja Turun Konekeskuksen verkkokauppa) omat tunnukset ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Jos sinulla on jo tunnukset toiseen järjestelmään, ilmoita siitä lisätiedoissa. Maksutapana verkkokaupassa on verkkomaksu tai lasku. Yritysasiakkaiden laskutuksen edellytyksenä on y-tunnus ja tarkistamme luottotiedot ennen laskutuksen aktivointia.

Hakemuslomake

MF-omistajien tunnukset


Lue lisää: kanta-asiakasehdot  ja  tietosuojaseloste.

Käyttöehdot:

Tunnukset ovat henkilökohtaisia ja niiden käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kiellettyä. Tunnusten väärinkäyttö johtaa tunnusten sulkemiseen. Hakemuksen tietoja voidaan käyttää Turun Konekeskuksen markkinointiin sekä asiakassuhteiden hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen. Lisätiedot puh. 020 7459 705.

Laskutusasiakkaan ehdot:

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille, kunnille, oppilaitoksille ja maatalousyrittäjille, ym. mahdollisuuden ostaa laskulla. Maksuehdoksi myönnämme pääasiassa 10 pv netto. Laskutuksen edellytyksenä on y-tunnus.

Tarkistamme yrityksen luottotiedot aina ennen laskutuksen aktivointia. Alle vuoden ikäisille yrityksille ja yhdistyksille myymme aluksi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla tai ennakkolaskulla ja myöhemmin vakiintuneen kauppasuhteen myötä laskulla.

Yritysasiakkaiden ja Turun Konekeskus Oy:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia.

Lisätietoa: palaute@turunkonekeskus.fi