Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Ruuvit
Täältä löydät erilaiset ruuvit kuten betoniruuvit, levyruuvit, poraruuvit, puuruuvit, terassiruuvit ja yleisruuvit. Jos et löydä etsimääsi ruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Ruuvit

Alatuoteryhmät

 • Betoniruuvit
  Täältä löydät betoniruuvit. Jos et löydä etsimääsi betoniruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kevytbetoniruuvit
  Täältä löydät harkkoruuvit. Jos et löydä etsimääsi kevytbetoniruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kipsilevyruuvit
  Täältä löydät kipsilevyruuvit. Jos et löydä etsimääsi kipsilevyruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Levyruuvit
  Täältä löydät levyruuvit. Jos et löydä etsimääsi levyruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Ohutlevyruuvit
  Täältä löydät ohutlevyruuvit. Jos et löydä etsimääsi ohutlevyruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Poraruuvit
  Täältä löydät poraruuvit. Jos et löydä etsimääsi poraruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Puuruuvit
  Täältä löydät puuruuvit. Jos et löydä etsimääsi puuruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Terassiruuvit
  Rakenna terassisi laadukkailla ruuveilla. Jos et löydä etsimääsi terassiruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Täkkipultit
  Täältä löydät täkkipultit. Jos et löydä etsimääsi täkkipulttia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Yleisruuvit
  Täältä löydät erilaiset yleisruuvit. Jos et löydä etsimääsi yleisruuvia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!