Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Hitsaus, juottaminen
Hitsaukseen ja juottamiseen liittyvät työkalut ja tarvikkeet löydät meiltä. Tarvitset sitten hitsauskonetta, tarviketta, hitsausmaskia, juotostinaa tai liimapistoolia, saat ne Turun Konekeskuksesta. Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi hitsaus- tai juotoskonetta tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Hitsaus, juottaminen

Alatuoteryhmät

 • Hitsausmaskit
  Turvallista hitsausta! Hitasausmaskit, visiirit ja tarvikkeet löydät täältä. Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi hitasausmaskia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Hitsaustarvikkeet
  Tästä ryhmästä löydät hitsaustarvikkeet kuten hitsauspuikot ja hitsauslangat. Jos et löydä etsimääsi hitsaustarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Juottimet ja liimapistoolit
  Meiltä löydät juottimet, liimapistoolit ja kaasupolttimet. Alan tunnetut merkit tekevät työskentelystä vaivatonta. ja Jos et löydä etsimääsi tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Hitsauskoneet
  Tanskalaiset Migatronic -hitsauslaitteet ovat käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita. Helppokäyttöiset ja tehokkaat Mig- ,Tig- ja puikkohitsauskoneet parantavat hitsauksen tuottavuutta. Jos et löydä etsimääsi hitsauskonetta tai -tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!