Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Vesi/nestesäiliöt
Duratank Eco-kuljetussäiliöt ovat rakenteeltaan vaakamallisia, väriltään sinisiä tai mustia. Vaakamallisten kuljetussäiliöiden lisäksi Duratank valmistaa rakenteeltaan pystymallisia varastointisäiliöitä. Nestesäiliöt käyvät veden ja erilaisten nesteiden kuljettamiseen ja varastointiin. Niitä käytetään useimmiten juomavedelle (elintarvikehyväksytty raaka-aine), kasvinsuojeluruiskujen nopeaan täyttöön ja veden lämpötilan nostamiseen ruiskutusvedelle sopivaksi, vesijärjestelmäksi kotieläintiloille, laiduntavan karjan juomavesihuoltoon, pesuvesille, katujen- ja parkkihallien puhdistuksen, lanno...
Duratank Eco-kuljetussäiliöt ovat rakenteeltaan vaakamallisia, väriltään sinisiä tai mustia. Vaakamallisten kuljetussäiliöiden lisäksi Duratank valmistaa rakenteeltaan pystymallisia varastointisäiliöitä. Nestesäiliöt käyvät veden ja erilaisten nesteiden kuljettamiseen ja varastointiin. Niitä käytetään useimmiten juomavedelle (elintarvikehyväksytty raaka-aine), kasvinsuojeluruiskujen nopeaan täyttöön ja veden lämpötilan nostamiseen ruiskutusvedelle sopivaksi, vesijärjestelmäksi kotieläintiloille, laiduntavan karjan juomavesihuoltoon, pesuvesille, katujen- ja parkkihallien puhdistuksen, lannoitevesiseoksille puistojen istutuksille, vesiosuuskunnille varavesijärjestelmäksi, palo- ja pelastuslaitoksille/kunnille sammutus- ja varavesijärjestelmäksi, teollisuuden prosessivesille jne.
lisää

Vesi/nestesäiliöt