Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Tuoteryhmät

Ohjeita

Palautukset

Kuluttajalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa etäkaupassa tekemänsä tilaus tai osan siitä 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.  Asiakkaan on erikseen ilmoitettava palautuksesta/peruutuksesta myyjälle. Pelkkä tavaran takaisin lähettäminen tai lähetyksen noutamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. 

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta tai ilman asianmukaisesti täytettyä lomaketta tai sopimusta. Palautusoikeus koskee kuluttaja-asiakkaita. 

Yritysasiakkaiden ja Turun Konekeskus Oy:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia. Palautusoikeutta ei ole yritysten ostoilla.

Palautusohjeet

Pakkaa tuote ja kaikki siihen kuuluvat osat huolellisesti. Käytä mieluiten pakkausta, jossa tuote on lähetetty sinulle. Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Turun Konekeskus Oy ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Tällaisesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Täytä tuotteen mukana tullut palautuslomake ja postita se palautettavan tuotteen mukana. Vie palautus postin palvelupisteeseen. Voit tehdä palautuksen asiakaspalautuksena tai maksaa palautuksen itse postin palvelupisteessä. Asiakaspalautuksena lähetys ohjautuu vastaanottajan maksettavaksi mutta palautuskulu peritään sinulta hyvityksen yhteydessä. Säilytä palautuksesta saatu kuitti. Asiakaspalautustunnuksen saat ottamalla meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi tai puh. 050 590 7725 Riku Salviander.

Kun palautus on hyväksytty, maksamme palautettavat maksut samalla maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt. Maksut palautetaan palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen maksupalvelu Paytrailin kautta, mikäli olet jo maksanut tuotteet verkkokaupassa. Ohje rahanpalautuksesta tulee sähköpostiisi. Kuluttajalle hyvitetään tuotteen hinta ja alkuperäiset toimituskulut, joista on vähennetty tuotteen palauttamisesta aiheutuvat toimituskulut.

Paketin voi palauttaa maksutta viemällä sen myymäläämme.

Valitettavasti emme tarjoa vaihtomahdollisuutta verkkokaupassamme. Voit kuitenkin vaihtaa tuotteen liikkeessä tai palauttaa tuotteen postissa ja tehdä uuden tilauksen. Kun palauttamasi tuote on saapunut meille, hyvitämme alkuperäisen tuotteen hinnan (ks. hyvityskäytäntö edellä).