Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Koti ja puutarha
Valikoimassamme on laadukkaita pienkoneita moniin eri käyttötarkoituksiin: aggregaatit myrskyn varalle ja varavoimanlähteeksi, lehtipuhaltimet syystöihin, lumilingot talveksi, ruohonleikkurit ja trimmerit nurmikon siistimiseen, painepesurit putsaukseen, moottorisahat puutöihin sekä monia muita pihan ja puutarhan pienkoneita.

Koti ja puutarha

Alatuoteryhmät

 • Aggregaatit
  Hondan generaattorit eli aggregaatit vastaavat kotitalouksissa ja mökeillä sijaitsevien sähkölaitteiden vaatimustasoa. Tämä mahdollistaa herkimpienkin sähkölaitteiden toimivuuden. Italialaisissa, laadukkaissa Mosa-aggregaateissa on voimanlähteinä tunnettuja Honda-, Yanmar-, Perkins-, Iveco- ja Lombardini-moottoreita. Valikoimassa on myös muita aggregaatteja, laaja mallisto!
 • Lehtipuhaltimet/-imurit
  Kun syksyn tuulet tuovat maahan paljon lehtiä ja muita roskia, niin STIHL-puhaltimet ja -imusilppurit siivoavat paikat helposti ja nopeasti. Laitteet sopivat hyvin talon ympäristöön, puistoihin, kaduille yms. Mallistossa on sekä hiljaiset akkupuhaltimet että tehokkaat polttomoottorimallit. STIHL-reppupuhaltimet ovat ergonomisia ja sopivat suurillekin aloille. Echo on edelläkävijä polttomoottorikäyttöisten lehtipuhaltimien suunnittelussa ja valmistuksessa. Mallistosta löytyvät sekä kevyet ja tehokkaat kotipihakäyttöön tarkoitetut lehtipuhaltimet että vaativaan ammattikäyttöön suunnitellut selässä kannettavat reppumalliset lehtipuhaltimet. Valikoimassa on myös muita malleja, esim. edullinen Hitachi-lehtipuhallin.
 • Lumilingot
  Tästä ryhmästä löydät lumilingot ja niiden varusteet. Valikoimassamme on moottorikäyttöiset Espina- ja traktorin perään kiinnitettävät Tarmo-luminlingot. Traktorikäyttöiset lumilingot löytyvät kategoriasta Koneet ja laitteet > Lumityökoneet. Myymälästämme saat tarvittaessa lisätietoa lumilingoista ja niiden varusteista, puh. 020 7459 704.
 • Moottorisahat
  Myynnissämme on maailman myydyin moottorisahamerkki STIHL. Valikoima on laaja ja jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy sopiva moottorisaha: yleiskäyttöön, isännille ja vaativaan ammattikäyttöön. Mallistossa on hiljaiset akkukäyttöiset moottorisahat ja polttomoottorimallit. STIHL-sahoissa toimitustapana on vain nouto.

  Echo-moottorisahat on suunniteltu ja valmistettu käyttäjien tarpeita ajatellen, toimimaan päivästä toiseen. Ne sopivat niin yksityiskäyttöön pihanhoitoon ja polttopuiden tekoon kuin viher- sekä metsäammattilaistenkin jatkuvaan käyttöön. Valikoimassa on on myös muita merkkejä eri käyttötarkoituksiin. Valikoimassamme on myös akkukäyttöiset Greenworks moottorisahat ja saatavana myös Espina ja Hitachi moottorisahoja.
 • Pesurit
  Nilfiskin painepesurit ja kuumavesipesurit sopivat niin kotitalouksille kuin ammattikäyttöön ja teollisuuden tarpeisiin. Briggs&Stratton mallit ovat polttomoottorikäyttöisiä. Valikoimasta löytyy myös Lavor-painepesurit. Uutuutena ovat STIHL-painepesurit. STIHL-painepesureilla teet siistiä jälkeä korkealla paineella. Painepesureissa on useita käytännöllisiä yksityiskohtia, joiden avulla puhdistat nopeasti, perusteellisesti ja mukavasti kaikki pinnat, tiet, polut tai ajoneuvot. Laaja valikoima lisävarusteita ja erilaisia pesuaineita auttaa ratkaisemaan vaikeimmatkin työtehtävät. Ota yhteyttä, autamme valitsemaan sopivan mallin!
 • Pensasleikkurit
  Pensaat siistiksi vaivatta tehokkailla pensasleikkureilla! Valikoimassamme on mm. akkukäyttöisiä GreenWorks ja STIHL-pensasleikkureita niin koti- kuin ammattikäyttöön. STIHL-pensasleikkureiden avulla puistojen ja maisemien hoitaminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Koneet ovat suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman korkean katkaisutehon ja mukavan työskentelyasennon kaikissa tilanteissa. Tutustu valikoimaamme!
 • Piha- ja puutarhalaitteet
  Helpota työtäsi ja säästä aikaasi asianmukaisilla koneilla! Pienkoneet piha- ja puutarhatöihin kuten maantiivistäjät, jyrsimet ja siemenen levityslaitteet sekä terassilämmittimet ja kuljetuskärryt, saat meiltä. Jos et löydä etsimääsi puutarhalaitetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Piha- ja puutarhavälineet
  Asianmukaiset välineet puutarhan hoitoon ja grillaukseen! Pihalle ja puutarhaan kottikärryt, käärmeenkarkoittimet, puutarhaletkut ja -kelat, paineruiskukannut, sangot ja paljut, oksasakset ja grillausvälineet ym. löydät täältä. Jos et löydä etsimääsi puutarhavälinettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Ruohonleikkurit
  Valikoimastamme löytyy vetäviä ja kerääviä, sekä silppuavia työnnettäviä ruohonleikkureita. Ajoleikkuri on hyvä valinta, kun leikattava nurmikkoalue on suuri. Verkkokaupastamme voit tilata mm. seuraavien merkkien ruohonleikkureita: Cub Cadet, Honda, Murray, Greenworks, Massey Ferguson ja Espina sekä Stihl. Uutuutena valikoimassa on myös Viking-robottiruohonleikkurit. Vikingin älykäs robottiruohonleikkuri on helppokäyttöinen ja se antaa täydellisen tuloksen vaivattomasti. Viking iMow-robottiruohonleikkuri tekee työt ja sinä voit tehdä mitä itse haluat!
 • Teollisuusimurit
  Valikoimasta löydät tehokkaat ja monikäyttöiset Nilfisk- ja Lavor-kuiva-/märkäimurit, tekstiilipesurit ja höyrypuhdistimet kotitalouksille ja ammattikäyttöön. Valikoimassamme myös puruimurit sekä siivouskoneita ammattikäyttöön.
 • Trimmerit ja raivaussahat
  Trimmerit ja raivaussahat on tarkoitettu nurmikon viimeistelyyn ja vesakoiden raivaamiseen. Raivaustyöt metsässä ja trimmaukset paikoissa, joihin ruohonleikkurilla ei pääse, ovat omiaan ruohotrimmereille ja raivaussahoille. Riippuen moottorista, näillä työvälineillä selviää kukkapenkkien reunojen siistimisestä aina pitkiin linjaraivauksiin. STIHL:n mallistossa ovat sekä akkukäyttöiset trimmerit kevyempään käyttöön kuin myös vaativan käytön polttomoottoriset raivaussahat. Echon mallit ovat viherammattilaisten suosikkeja. Moottorit ovat pitkäikäisiä, hiljaisia ja vähäpäästöisiä. Hondan mallit ovat helppokäyttöisiä ja kevyitä. Valikoimasta löytyvät myös Espinan ja Greeworksin trimmerit.
 • Vesipumput
  Valikoimassa on muun muassa vesipumput, uppopumput ja painevesiautomaatit. Myynnissämme on mm. Hondan ja Briggs&Stratton laadukkaat vesipumput. Tutustu vesipumppuvalikoimaamme!
 • Vapaa-ajan ja kodin tuotteet
  Erilaiset vapaa-ajan ja kodin tuotteet löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • STIHL-tuotteet
  Myynnissämme on laaja valikoima STIHL-pienkoneita sekä akku- että polttomoottorikäyttöisinä. Valikoimassa on muun muassa STIHL moottorisahat, raivaussahat, trimmerit, pensasleikkurit, lehtipuhaltimet ja painepesurit. Myös VIKING ruohonleikkurit, robottileikkurit, nurmikon ilmastoijat sekä hakkurit ym. kuuluvat tuoteperheeseen. STIHL on maailman myydyin moottorisahamerkki ja tarjoaa tinkimättömiä laatutuotteita vaativillekin käyttäjille. Verkkokaupassamme on vain osa valikoimasta, ota yhteyttä jos et löydä etsimääsi tuotetta puh. 020 7459 704 tai palaute@turunkonekeskus.fi