Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Työkoneiden varaosat
Suosituimmat kulutusosat maahantuomiimme merkkeihin voit ostaa verkkokaupastamme. Valikoimassa on mm. Pöttingerin, McHalen, Bergmannin, Sekon, Matengin, Ferrin, VM:n ja Areksen alkuperäisiä ja korkealaatuisia varaosia. Lisäksi saat meiltä kulutusosia myös muihin työkonemerkkeihin. Meillä on yli 10 000 tuotenimekkeen varasto ja tilausvalikoimamme on erittäin laaja, kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Työkoneiden varaosat

Alatuoteryhmät

 • Karhottimet ja pöyhimet
  Tästä ryhmästä löydät kulutusosat Pöttinger-karhottiimiin. Valikoimassa on myös pyöhimen piikkejä eri merkkeihin. Jos et löydä etsimääsi varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kyntöaurat
  Tästä ryhmästä löydät yleisimpiä kulutusosia kyntöauroihin muun mussa merkkeihin Agrolux, Fiskars, Kuhn-Huard, Kverneland, Lemken ja Överum. Valikoimassa on esim. vantaita, kärkiä, kuorimia, siipiä, kiekkoleikkureita ja kiinnikkeitä auroihin. Jos et löydä etsimääsi kyntöauran varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Maanmuokkauskoneet
  Ares-lautasmuokkaimiin voit tilata kulutusosat kätevästi verkkokaupastamme. Valikoimassa on myös varaosia muihin merkkeihin ja työkoneisiin, esim. kultivaattorin osia, s-piikkejä, jyrsimen ja lapiorullaäkeiden osia.

  Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi varaosaa tai tarviketta työkoneeseen, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Niittokoneet
  Terälaput ja kiinnikkeet maahantuomiimme Pöttinger-niittokoneisiin kuin myös moniin muihin niittokoneisiin, esim. Elho, Junkkari, Welger, Krone, JF, Kuhn, Taarup ja Mörtl. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi niittokoneen terälappua tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Noukinvaunut
  Toimimme itävaltalaisten Pöttinger-noukinvaunujen maahantuojana ja meiltä saat myös alkuperäiset ja korkealaatuiset Pöttinger-varaosat. Lisäksi valikoimassamme on myös noukinvaunun teriä muihin merkkeihin, kuten Claas, Krone ja Strautmann. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Paalaimet ja käärimet
  Toimimme McHale-paalaimien ja käärimien maahantuojana ja meiltä saat myös alkuperäiset ja korkealaatuiset McHale-varaosat. Varastomme on erittäin kattava, verkkokaupassamme on vain osa valikoimastamme. Myynnissämme on myös paalaimen teriä muihin merkkeihin kuten Welger, Agronic, Vicon, Krone, Claas ja New Holland. Jos et löydä etsimääsi varaosaa, ota yhteyttä varaosamyyjiimme puh. 020 7459 704. Palvelemme mielellämme!
 • Piennar- ja vaakamurskaimet
  Tästä kategoriasta löydät varaosat mm. Ferrin, Matengin ja Stromin murskaimiin. Valikoimassa on myös vasarateriä muihin merkkeihin. Varastomme on kattava ja verkkokaupassamme on vain osa valikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi varaosaa, ota yhteyttä varaosamyyjiimme puh. 020 7459 705. Palvelemme mielellämme!
 • Schäffer-kuormaajat
  Alkuperäiset Schäffer-suodattimet ja -varaosat suoraan maahantuojan varastosta. Varastomme on erittäin kattava, verkkokaupassamme on vain osa valikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi varaosaa, ota yhteyttä varaosamyyjiimme puh. 020 7459 705. Palvelemme mielellämme!
 • Seosrehuvaunut ja paalisilppurit
  Toimimme italialaisten Seko-seosrehuvaunujen maahantuojana ja meiltä saat myös alkuperäiset ja korkealaatuiset Seko-varaosat seosrehuvaunuusi. Varastomme on erittäin kattava, verkkokaupassamme on vain osa valikoimastamme. Valikoimassa on myös apevaunujen ja paalisilppureiden teriä muihin merkkeihin kuten Peecon, Keenan, Kuhn, Jeantil, Siloking, Triolet, Faresin, Elho ja Strautmann. Jos et löydä etsimääsi varaosaa, ota yhteyttä varaosamyyjiimme puh. 020 7459 704. Palvelemme mielellämme!
 • Suorakylvökoneet
  Toimimme VM-suorakylvökoneiden myyjänä ja meiltä saat myös alkuperäiset ja korkealaatuiset VM-varaosat suorakylvökoneeseesi. Valikoimassamme on myös kylvökoneen osia muihin merkkeihin. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Meillä on yli 10 000 tuotenimekkeen varasto ja tilausvalikoimamme on erittäin laaja, kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Täsmälevittimet
  Toimimme saksalaisten Bergmann-täsmälevittimien maahantuojana ja meiltä saat myös alkuperäiset ja korkealaatuiset Bergmann-varaosat täsmälevittimeesi. Varastomme on erittäin kattava, verkkokaupassamme on vain osa valikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi varaosaa, ota yhteyttä varaosamyyjiimme puh. 020 7459 705. Palvelemme mielellämme!
 • Harjalamellit
  Harjalamellit harjakoneisiin löydät täältä. Jos et löydä etsimääsi harjalamellia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kasvinsuojeluruiskut
  Tästä ryhmästä löydät osia kasvinsuojeluruiskuihin. Jos et löydä etsimääsi varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Niitto- ja tarkkuussilppurin osat
  Kulutusosat tarkkuussilppureihin, esim. silppurin terät ja kiinnikkeet merkkeihin JF, Taarup, Junkkari ja Tuhti. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi tarkkuussilppurin osaa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Puimurin osat
  Valikoimassamme on puimurin terälappuja, laonnostimia, silppurin teriä, kaksoissormia ja kiinnikkeitä muun muassa merkkeihin Sampo, John Deere, Claas ja New Holland. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Tilausvalikoimamme on erittäin laaja, kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi puimurin varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kaivinkoneet
  Täältä löydät kaivinkoneiden varaosat. Jos et löydä etsimääsi kaivinkoneen varaosaa, ota yhteyttä varaosamyyjiimme puh. 020 7459 704. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme, kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta!