Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Lämmittimet
Tästä ryhmästä löydät eri lämmittimet: niin edulliset kotikäytön lämmittimet kuin tehokkaat lämmittimet ammattikäyttöön. Valikoimassa on mm. Airrex-infrapunalämmittimet, hallilämmittimet, kaasulämmittimet, sähkölämmittimet sekä terassilämmitimet. Laaja valikoima joka tarpeeseen esim. halleihin, autotalleihin, varastoihin, korjaamoihin ja rakennustyömaille tai vaikka terassille. Jos et löydä etsimääsi lämmitintä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Lämmittimet

Alatuoteryhmät

 • Airrex-lämmittimet
  Airrex-lämmittimet tuottavat infrapunalämpöä ja lämpö leviää tasaisesti kaikkiin suuntiin ja tarjoaa miellyttävän lämmöntunteen, myös laitteen lähellä oleskeltaessa. Airrex on patentoitu ratkaisu erilaisten tilojen tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Lämmittimet soveltuu käytettäväksi erilaisissa kohteissa kuten teollisuushallit, työtilat, konesuojat, tallit, hallit, maalaamot, taukotilat, huoltoautot, yleisötapahtumat, korjaamot, terassit, teltat ja rakennustyömaat. Tutustu suosittuihin Airrex-lämmittimiin!
 • Hallilämmittimet
  Hallilämmitin pitää suuremmankin tilan lämpimänä. Hallilämmitin tunnetaan myös nimillä rakennuslämmitin tai polttoöljylämmitin. Tutustu valikoimaan ja löydä käyttötarkoitukseesi sopivin hallilämmitin. Hallilämmitinvalikoimamme tuotteet soveltuvat niin pienempään kuin suurempaankin tilaan. Jos et löydä etsimääsi hallilämmitintä tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

 • Ilmastointilaitteet
  Tästä ryhmästä löydät ilmastointilaitteet. Jos et löydä etsimääsi ilmastointilaitetta tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Infrapunalämmittimet
  Infrapunalämmitin eli säteilylämmitin on kätevä ja edullinen tapa terassien, parvekkeiden, grilli- ja pihakatoksien sekä muiden ulkotilojen lämmittämiseen. Parveke- ja terassilämmittimen avulla pidennät kesää ja lisäät viihtyisyyttä. Airrex-infrapunalämmittimet sopivat taas lämmittämään suuremmankin tilan esimerkiksi korjaamat, hallit, mökit, rakennustyömaat, työtilat ja yleisötapahtumat. Jos et löydä etsimääsi infrapunalämmitintä tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kaasulämmittimet
  Ammattikäyttöön tarkoitetut Master-kaasulämmittimet ovat siirrettäviä ja tarjoavat laatua ja toimintavarmuutta muun muassa rakennusalan, teollisuuden ja maatalouden vaativaan käyttöön. Jos et löydä etsimääsi kaasulämmitintä tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Patterit
  Tästä ryhmästä löydät lämpöpatterit. Jos et löydä etsimääsi patteria tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Rakennuskuivaimet
  Tästä ryhmästä löydät rakennuskuivaimet. Käyttökohteita ovat mm. kosteuden poisto uudisrakennuksissa, kuivaaminen rakennustöiden aikana, kosteuden poisto maalausaikana, homeen kasvun ehkäisy varastoissa, kosteustason ylläpito tuotantoprosesseissa ja märkien tilojen kuivaaminen. Valikoimassamme on Master-kuivaimet ja laitteet ovat helppokäyttöisiä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi rakennuskuivainta tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Sulatus- ja kuivauskaapelit
  Tästä ryhmästä löydät sulatus- ja kuivauskaapelit. Jos et löydä etsimääsi kaapelia tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Sähkölämmittimet
  Sähkölämmittimet soveltuvat moneen eri käyttöön laitteen tehosta riippuen esimerkiksi rakennustyömaiden lämmitykseen, korjaamojen ja autotallien lämmitykseen, varastojen lämmitykseen ja telttojen lämmitykseen. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi sähkölämmitintä tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Terassilämmittimet
  Parveke- ja terassilämmittimen avulla pidennät kesää ja lisäät viihtyisyyttä viileällä säällä. Voit jatkaa terassikautta pitkälle syksyyn terassilämmitintä käyttämällä. Terassilämmittimiä on seinä-, pöytä- ja lattiamalleja. Infrapunalämmitin eli säteilylämmitin on kätevä ja edullinen tapa terassien, parvekkeiden, grilli- ja pihakatoksien sekä muiden ulkotilojen lämmittämiseen. Jos et löydä etsimääsi terassilämmitintä tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Muut lämmittimet ja tarvikkeet
  Tästä ryhmästä löydät mm. varaosia ja tarvikkeita eri lämmittimiin. Jos et löydä etsimääsi tuotetta tai tarvitset lisätietoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!