Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Hionta ja kiillotus
Hiontaan ja kiillotukseen liittyvät työkalut ja tarvikkeet löydät täältä. Tarvitset sitten kulmahiomakonetta, epäkeskohiomakonetta, laikkaa, pyöröä tai hiomapaperia, saat ne Turun Konekeskuksesta. Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi hiomakonetta tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Hionta ja kiillotus

Alatuoteryhmät

 • Epäkeskohiomakoneet
  Epäkeskohiomakoneemme löydät täältä. Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi epäkeskohiomakonetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Hiontatarvikkeet
  Hiontatarvikkeet kuten hiomahylsyt, hiomanauhat, hiontalaikat, hiomapaperit, katkaisulaikat ja timanttilaikat löydät tästä ryhmästä. Jos et löydä etsimääsi hiontatarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kiillotuskoneet
  Hitachi ja Milwaukee kiillotuskoneet löydät täältä. Valikoimassamme on myös muita merkkejä. Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi kiillotuskonetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kulmahiomakoneet
  Tehokkaat ja vahvat Hitachi ja Milwaukee kulmakoneet löydät täältä. Valikoimassamme on myös muita merkkejä ja jokaiseen hintaluokkaan löytyy sopiva kulmahiomakone. Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi kulmahiomakonetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Nauha- ja laikkahiomakoneet
  Nauha- ja laikkahiomakoneet löydät täältä. Valikoimassamme on myös muita merkkejä ja jokaiseen hintaluokkaan löytyy kone. Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi nauha- tai laikkakonetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Suorahiomakoneet
  Suorahiomakoneet löydät täältä. Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi suorahiomakonetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Muut hiomakoneet
  Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi hiomakonetta tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!