Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Vaatteet ja lahjat
Valikoimassamme on työvaatteet säähän kuin säähän sekä myös lelut ja lahjatavarat kuten polkutraktorit, traktorien ja työkoneiden pienoismallit ja lelut, mukit, avaimenperät, kellot ja juomapullot jne. Massey Ferguson ja Pöttinger vaatteet ovat myös valikoimassamme, niin pienille kuin isoille faneille! Verkkokaupassamme on vain osa laajasta valikoimastamme, toimitamme myös tilaustuotteita. Jos et löydä etsimääsi tuotetta , ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Vaatteet ja lahjat

Alatuoteryhmät

 • Massey Ferguson oheistuotteet
  Laadukkaat Massey Ferguson oheistuotteet edullisesti maahantuojalta! Takit, paidat, lippikset, pipot, lelutraktorit, polkutraktorit, pienoismallit, mukit, reput ja monia muita tuotteita Massey Ferguson logolla ja värityksellä. Niin pienille kuin isoille Massey Ferguson faneille!
 • Lahjatavarat ja lahjakortit
  Muista läheistäsi mukavalla lahjalla! Täältä löydät sopivia lahjoja aikuisille ja lapsille, myös lahjakortit. Lelut ja vaatteet löydät kuitenkin omista ryhmistään.
 • Lelut
  Tästä ryhmästä löydät lelut, esim. pienoismallit, polkutraktorit, palapelit ja lelutraktorit sekä Stihl-sahat lapsille. Massey Ferguson oheistuotteet löydät myös omista ryhmistään. Tervetuloa ostoksille!
 • Työkäsineet
  Laadukkaat Patron-työkäsineet löydät täältä. Työkäsineitä on sekä talvi että kesäkäyttöön, erilaisilla pinnoilla kuin myös nahkaisena ja vedenpitävänä. Tustustu valikoimaan! Verkkokaupassamme on vain osa hanskavalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi työkäsinettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Työvaatteet
  Laadukkaat Helly Hansen, Dimex ja Patron työvaatteet ovat valikoimassamme, niin ammattikäyttöön kuin vapaa-ajallekin. Työvaatteet ovat turvallisia ja kestäviä ja sopivat suomalaisiin olosuhteisiin keliin kuin keliin. Työvaatteet saat halutessasi myös yrityksesi logolla, kysy painatuspalveluista myymälästämme. Löydät takit, housut, haalarit, paidat, päähineet, asusteet sekä lasten vaatteet omista ryhmistään. Verkkokaupassamme on vain osa työvaatteista. Jos et löydä etsimääsi työvaatetta tai kokoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Lemken oheistuotteet
  LEMKEN-oheistuotteet suoraan maahantuojalta, vaatteet, lelut ja lahjat!
 • Työjalkineet
  Laadukkaat Sievin turvajalkineet ja kengät ovat myynnissämme. Laajemman valikoiman löydät Turun myymälästämme ja verkkokaupassamme on vain osa työkenkävalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi työjalkinetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!