Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät tarvikeosat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia pääset ostamaan kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja siirtymällä ostoskoriin. Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Tieterät
Tieterät kaikkiin olosuhteisiin! Meiltä löydät korkealaatuiset tieterät eri käyttötarpeisiin ja laitteisiin. Valikoimassa on muun muassa tasaterät, reikäterät, kumireikäterät ja verkkoterät.

Tieterät

Alatuoteryhmät

 • HD Verkkoterä 550HB
  Tästä ryhmästä löydät verkkoterät. Jos et löydä etsimääsi verkkoterää, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kumireikäterät 600HB
  Tästä ryhmästä löydät kumireikäterät. Jos et löydä etsimääsi kumireikäterää, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Reikäterät 600HB
  Tästä ryhmästä löydät reikäterät. Jos et löydä etsimääsi reikäterää, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Tasaterät 600HB
  Tästä ryhmästä löydät tasaterät ja kulmatasaterät. Jos et löydä etsimääsi tasaterää, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Tieterätarvikkeet
  Tästä ryhmästä löydät tieterätarvikkeet kuten pultit ja mutterit. Jos et löydä etsimääsi tieterän tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Lautasjalakset
  Tästä ryhmästä löydät tieterien lautasjalakset. Jos et löydä etsimääsi lautasjalasta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!