Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Kemikaalit
Laadukkaat kemikaalit ja voiteluaineet erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten puhdistukseen, suojaamiseen, huoltamiseen, rakentamiseen, maalaamiseen, liimaamiseen ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen. Voiteluaineet ja öljyt maatalouteen löydät traktorien varaosien alta. Kemikaalivalikoimassa on mm. ajoneuvokemikaalit, liimat, lukitteet ja massat, maalit ja ohenteet sekä rakennuskemikaalit. Jos et löydä etsimääsi kemikaalia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Kemikaalit

Alatuoteryhmät

 • Ajoneuvokemikaalit
  Täältä löydät erilaiset ajoneuvoihin liittyvät kemikaalit kuten jäähdytin- ja lasinpesunesteet, jarrunesteet ja autoshampoot ja pesuaineet. Jos et löydä etsimääsi ajoneuvokemikaalia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Maalit, ohenteet, lakat, suojaöljyt
  Tästä ryhmästä löydät maalit ja ohenteet. Verkkokaupassamme on vain osa kemikaaleistamme. Jos et löydä etsimääsi maalia tai ohennetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Liimat, lukitteet, massat
  Tästä ryhmästä löydät liimat, lukitteet ja massat. Verkkokaupassamme on vain osa kemikaaleistamme. Jos et löydä etsimääsi kemikaalia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Rakennuskemikaalit
  Tästä ryhmästä löydät rakennuskemikaalit, esim. silikonit ja massat. Verkkokaupassamme on vain osa kemikaaleistamme. Jos et löydä etsimääsi rakennuskemikaalia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Muut kemikaalit
  Verkkokaupassamme on vain osa kemikaaleistamme. Jos et löydä etsimääsi kemikaalia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!