Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Kyntöaurat
Tästä ryhmästä löydät yleisimpiä kulutusosia kyntöauroihin muun mussa merkkeihin Agrolux, Fiskars, Kuhn-Huard, Kverneland, Lemken ja Överum. Valikoimassa on esim. vantaita, kärkiä, kuorimia, siipiä, kiekkoleikkureita ja kiinnikkeitä auroihin. Jos et löydä etsimääsi kyntöauran varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Kyntöaurat

Alatuoteryhmät

 • Agrolux-aurojen osat
  Tästä ryhmästä löydät kulutusosia Agrolux-kyntöauroihin. Valikoimassa on esim. vantaita, kärkiä, kuorimia, siipiä, kiekkoleikkureita ja kiinnikkeitä Agrolux-auroihin. Jos et löydä etsimääsi kyntöauran varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Unia-aurojen osat
  Tästä ryhmästä löydät kulutusosia Unia-kyntöauroihin. Valikoimassa on esim. vantaita, kärkiä, kuorimia, siipiä, kiekkoleikkureita ja kiinnikkeitä Unia-kyntöauroihin. Jos et löydä etsimääsi kyntöauran varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Fiskars-aurojen osat
  Tästä ryhmästä löydät kulutusosia Fiskars-kyntöauroihin. Valikoimassa on esim. vantaita, kärkiä ja siipiä Fiskars-auroihin. Jos et löydä etsimääsi kyntöauran varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kuhn-Huard -aurojen osat
  Tästä ryhmästä löydät kulutusosia Kuhn-Huard-kyntöauroihin. Valikoimassa on esim. vantaita, kärkiä ja vaon avartimia Kuhn-Huard-auroihin. Jos et löydä etsimääsi kyntöauran varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kverneland-aurojen osat
  Tästä ryhmästä löydät laajan valikoiman kulutusosia Kverneland-kyntöauroihin. Valikoimassa on esim. vantaita, kärkiä, kuorimia, siipiä, kiekkoleikkureita ja kiinnikkeitä Kverneland-auroihin. Jos et löydä etsimääsi kyntöauran varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Lemken-aurojen osat
  Tästä ryhmästä löydät kulutusosia Lemken-kyntöauroihin. Valikoimassa on vantaita, kärkiä ja maapuoli Lemken-auroihin. HUOM! Alennukset koskevat rajoitettua varastoerää! Jos et löydä etsimääsi kyntöauran varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Överum-aurojen osat
  Tästä ryhmästä löydät monipuolisen valikoiman kulutusosia Överum-kyntöauroihin. Valikoimassa on esim. vantaita, kärkiä, kuorimia, siipiä, kiekkoleikkureita ja kiinnikkeitä Överum-auroihin. Jos et löydä etsimääsi kyntöauran varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Muut aurat
  Tästä ryhmästä löydät esim.Vogel & Noot kärjet. Jos et löydä etsimääsi kyntöauran varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Aurojen pultit ja mutterit
  Tästä ryhmästä löydät monipuolisen valikoiman pultteja, muttereita ja pulttisarjoja auroihin. Jos et löydä etsimääsi pulttia tai mutteria tai tarvitset lisätietoa sopivuudesta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!