Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Aggregaatit
Hondan generaattorit eli aggregaatit vastaavat kotitalouksissa ja mökeillä sijaitsevien sähkölaitteiden vaatimustasoa. Tämä mahdollistaa herkimpienkin sähkölaitteiden toimivuuden. Italialaisissa, laadukkaissa Mosa-aggregaateissa on voimanlähteinä tunnettuja Honda-, Yanmar-, Perkins-, Iveco- ja Lombardini-moottoreita. Valikoimassa on myös muita aggregaatteja, laaja mallisto!

Aggregaatit

Alatuoteryhmät

  • Mosa-aggregaatit ja varavoima
    Laadukkaat italialaiset Mosa-aggregaatit ja –varavoimakoneet valmistetaan Italiassa 50 vuoden kokemuksella. Mosan tuotteissa käytetyt komponentit ovat korkealaatuisia ja tuotannossa on tiukat laatukriteerit. Jokaiselle aggregaatille ja varavoimakoneelle tehdään tehtaalla käyttötesti ennen toimitusta asiakkaalle. Voimanlähteenä Mosa-tuotteissa käytetään tunnettuja tuotemerkkejä, esimerkiksi Honda-, Yanmar-, Perkins, Iveco- ja Lombardini-moottoreita.
  • Honda-aggregaatit
    Hondalla on korkealaatuisia generaattoreita eli aggregaatteja, jotka vastaavat kotitalouksien ja mökkien sähkölaitteiden vaatimustasoa. Tämä mahdollistaa herkimpienkin sähkölaitteiden toimivuuden. Kaikki Honda-pienkoneet toimivat 95 E10 -bensiinillä ja niissä voi käyttää myös 98 E5- tai pienkonebensiiniä. Sähkön laatu pysyy samana riippumatta siitä käytetäänkö generaattoria pieni- tai suuritehoisilla työkoneilla. Honda-aggregaateissa on max 16 A -pistoke.
  • Muut aggregaatit
    Aggragaatit myrskyn varalle ja varavoiman lähteeksi, laaja mallisto!