Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Majava peräkärryt

Rajaus

Ohjeita

Majava peräkärryt
Majavan peräkärryt ovat kotimaisia ja erittäin laadukkaita. Perävaunuja saa useilla eri lavakoolla. Majavan perävaunut tarjoavat laatua sekä kestävyyttä kovempaankin käyttöön. Kastamalla kuumasinkityt perävaunut kestävät suomalaisia olosuhteita erinomaisesti, eikä ruoste tartu niiden helmoihin yhtä nopeasti kuin esimerkiksi sinkkilevyistä valmistetuissa vaunuissa. Laadukkaista materiaaleista valmistetut Majava-perävaunut ovat pitkäikäisiä ja näihin peräkärryihin luottavat lukuisat suomalaiset. Majavalta saat luotettavan ja kestävän perävaunun lähes millaiseen käyttöön ja millaisen kuorman s...
Majavan peräkärryt ovat kotimaisia ja erittäin laadukkaita. Perävaunuja saa useilla eri lavakoolla. Majavan perävaunut tarjoavat laatua sekä kestävyyttä kovempaankin käyttöön. Kastamalla kuumasinkityt perävaunut kestävät suomalaisia olosuhteita erinomaisesti, eikä ruoste tartu niiden helmoihin yhtä nopeasti kuin esimerkiksi sinkkilevyistä valmistetuissa vaunuissa. Laadukkaista materiaaleista valmistetut Majava-perävaunut ovat pitkäikäisiä ja näihin peräkärryihin luottavat lukuisat suomalaiset. Majavalta saat luotettavan ja kestävän perävaunun lähes millaiseen käyttöön ja millaisen kuorman siirtämiseen tahansa! Perävaunujen toimitustapana on nouto myymälästä.
lisää

Majava peräkärryt