Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Trimmerit ja raivaussahat

Rajaus

Ohjeita

Trimmerit ja raivaussahat
Trimmerit ja raivaussahat on tarkoitettu nurmikon viimeistelyyn ja vesakoiden raivaamiseen. Raivaustyöt metsässä ja trimmaukset paikoissa, joihin ruohonleikkurilla ei pääse, ovat omiaan ruohotrimmereille ja raivaussahoille. Riippuen moottorista, näillä työvälineillä selviää kukkapenkkien reunojen siistimisestä aina pitkiin linjaraivauksiin. STIHL:n mallistossa ovat sekä akkukäyttöiset trimmerit kevyempään käyttöön kuin myös vaativan käytön polttomoottoriset raivaussahat. Echon mallit ovat viherammattilaisten suosikkeja. Moottorit ovat pitkäikäisiä, hiljaisia ja vähäpäästöisiä. Hondan malli...
Trimmerit ja raivaussahat on tarkoitettu nurmikon viimeistelyyn ja vesakoiden raivaamiseen. Raivaustyöt metsässä ja trimmaukset paikoissa, joihin ruohonleikkurilla ei pääse, ovat omiaan ruohotrimmereille ja raivaussahoille. Riippuen moottorista, näillä työvälineillä selviää kukkapenkkien reunojen siistimisestä aina pitkiin linjaraivauksiin. STIHL:n mallistossa ovat sekä akkukäyttöiset trimmerit kevyempään käyttöön kuin myös vaativan käytön polttomoottoriset raivaussahat. Echon mallit ovat viherammattilaisten suosikkeja. Moottorit ovat pitkäikäisiä, hiljaisia ja vähäpäästöisiä. Hondan mallit ovat helppokäyttöisiä ja kevyitä. Valikoimasta löytyvät myös Espinan ja Greeworksin trimmerit.
lisää

Trimmerit ja raivaussahat