Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Tuoteryhmät

Ohjeita

Turun Konekeskuksen kanta-asiakkuus

 

Liittymällä Turun Konekeskuksen kanta-asiakkaaksi saat vaihtuvia etuja ja voit hyödyntää kuukausit­taiset kanta-asiakastarjouksemme. Liittyminen on maksutonta ja kanta-asiakkaaksi voivat liittyä 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt ja yritykset.

Kanta-asiakastarjoukset

Voit hyödyntää Turun ja Salon myymälöidemme sekä verkkokaupan ajankohtaiset kanta-asiakastarjo­ukset. Tarjoustuotteet vaihtuvat kuukausittain.

Kanta-asiakkaan uutiskirje

Lähetämme kanta-asiakkaillemme noin 1-2 kertaa kuukaudessa uutiskirjeen ajankohtaisista kan­ta-asiakastarjouksista sekä uutuustuotteista.

Ostohistoria

Säilytämme kanta-asiakkaaksi liittymisen jälkeen ostotietosi ja kuittisi. Muista kirjautua verkkokaup­paan ennen maksamista tai näytä kanta-asiakaskorttiasi myymälässämme. Ostohistoriaan rekisteröi­tyvät vain ne ostokset, jolloin asiakas on tunnistautunut kanta-asiakkaaksi.

Joustavat kuljetukset

Jos ostoslistallasi on isompia tuotteita, kysy myös joustavia kuljetusvaihtoehtojamme!

Kutsuja tapahtumiin

Kanta-asiakkaana saat myös kutsuja Turun ja Salon myymälöiden tapahtumiin sähköpostilla tai tekstiviestitse.

 

Liittyminen

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi kassalla myymälässämme tai verkkokaupassa täyttämällä kanta-asia­kaslomakkeen.

Jos liityt kanta-asiakkaasi verkkokaupassa, asiakaspalvelumme lähettää sinulle viestin, kun kanta-asiakasedut ovat käytettävissäsi. Käsittelemme kanta-asiakkuudet saapumispäivänä tai viimeistään seuraavana työpäivänä (iltaisin ja viikonloppuisin tulleet lomakkeet). Kanta-asiakashinnat voit hyödyntää verkkokaupassa vain kirjautuneena kanta-asiakkaana, muistathan siis kirjautua sisään verkkokauppaan saadaksesi edut käyttöösi.

 

Liittyessäsi kanta-asiakkaaksi myymälässämme Turussa tai Salossa, saat kanta-asiakaskorttisi ja edut heti käyttöösi. Kanta-asiakasedut saat aina kanta-asiakorttia näyttämällä tai sanomalla nimesi tai asiakasnumerosi kassalla.

 

Kanta-asiakasohjelman säännöt

 

Kanta-asiakasohjelmaan liittyneet asiakkaat voivat hyödyntää Turun Konekeskuksen myymälöissä ja verkkokaupassa voimassa olevia kanta-asiakashintoja ja -etuja. Kanta-asiakastarjouksia ja -etuja ei voi yhdistää muihin sovittuihin ostoetuihin. Kanta-asiakashinnat voit hyödyntää verkkokaupassa vain kirjautuneena kanta-asiakkaana, muistathan siis kirjautua sisään verkkokauppaan saadaksesi edut käyttöösi. Kanta-asiakasedut saat aina kanta-asiakorttia näyttämällä tai sanomalla nimesi tai asiakasnumerosi kassalla.

Turun Konekeskus tallentaa kanta-asiakkaan henkilötiedot kanta-asiakasjärjestelmään ja käsittelee henkilötietoja Suomen kulloinkin voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja käytetään tuotteiden ja palvelujen markkinointiin kanta-asiakkaille sekä asiakassuhteen hoitamiseen. Kanta-asiakasjärjestelmä tallentaa kanta-asiakkaan tekemät ostot. Ostotietoja voidaan käyttää markkinoinnin kohdentamiseen. Ostotietoja hyödynnetään myös palveluidemme ja valikoimamme kehittämisessä.

Tutustu Turun Konekeskuksen tietosuojaselosteeseen.

 

Markkinointi

Lähetämme kanta-asiakkaillemme keskimäärin 1 - 2 kertaa kuukaudessa sähköpostikirjeen ajankohtaisista asioista, tapahtumista, kanta-asiakastarjouksista sekä uutuustuotteista. Mobiiliviestintää käytämme asiakkaiden tavoittamiseen ja tapahtumakutsuihin. Uutiskirjeen tilauksen voi halutessaan peruuttaa uutiskirjeen alaosan linkistä.

 

Asiakastietojen muutokset ja kanta-asiakkuuden lopettaminen

Kanta-asiakas voi tehdä muutoksia asiakastietoihinsa Turun Konekeskuksen myymälöissä tai sähköpostitse: palaute@turunkonekeskus.fi. Asiakas voi irtisanoa kanta-asiakkuuden ilmoittamalla siitä Turun Konekeskuksen asiakaspalveluun. Tietojen muokkaus edellyttää henkilöllisyyden todentamista.

 

Turun Konekeskuksen yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä, mikäli Sinulla herää kysymyksiä kanta-asiakkuudesta:

Turun Konekeskus Oy asiakaspalvelu

puh. 020 7459 704
palaute@turunkonekeskus.fi

Ruopankatu 8, 20360 Turku. Olemme avoinna arkisin klo 8-17 ja lauantaisin klo 9-14.