Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Kotieläintilat

Alatuoteryhmät

 • Aitaelementit
  Aitaelementtejä on saatavina jatkettavana aitana sekä käyntiovellisena mallina. Vaihtoehtoina ovat pyöreästä tai ovaalista putkesta valmistetut aitaelementit. Pyöreästä putkesta valmistetut aidat liitetään toisiinsa saranatapeilla, jotka kiinnitetään toisessa aidassa oleviin holkkeihin. Ovaali putkesta valmistetut aidat liitetään toisiinsa kiinni ketjuilla ja niissä on kaarijalat. Kaikki aitaelementit ovat upottamalla kuumasinkittyjä. Sinkitys antaa parhaan mahdollisen ja pitkäaikaisen suojan ruostetta vastaan. VERKKOKAUPPAETU: Yli 1000 euron (sis. alv.) Viherlinjan kalusteostoille ilmainen toimitus verkkokaupasta!
 • Aitapylväät
 • Eläinten hoitotarvikkeet

  Hyvällä hoidolla ja eläinten terveyttä ennaltaehkäisevästi tukemalla voidaan säästää eläinlääkärikuluissa ja saavuttaa parempi tuotostaso sekä säästää työaikaa tuottavaan työhön. VERKKOKAUPPAETU: Yli 1000 euron (sis. alv.) Viherlinjan ostoille ilmainen toimitus verkkokaupasta!

 • Eläinten juottojärjestelmät

  Juomavesialtaat karjalle löydät täältä.

 • Etuaidat/ruokintaportit

  Ruokintaportteja on saatavilla kahdella eri mallilla: etuaitoina ja lukittavina ruokintaportteina. Etuaidoista on saatavilla sekä nuorkarjalle että emokarjalle suunnatut vaihtoehdot. Lukittavissa ruokintaporteissa pystyy säätämään minkä kokoisen eläimen haluaa porttiin kiinni. Kaikki ruokintaportit ovat upottamalla kuumasinkittyjä. Sinkitys antaa parhaan mahdollisen ja pitkäaikaisen suojan ruostetta vastaan. VERKKOKAUPPAETU: Yli 1000 euron (sis. alv.) Viherlinjan kalusteostoille ilmainen toimitus verkkokaupasta!

 • Karjan käsittelyhäkit

  Laadukas käsittelyhäkki eläinten hoitotoimiin. Käsittelyhäkin molemmilla sivuilla on kaksi ovea, jotka mahdollistavat eläimen hoitotoimet turvallisesti. VERKKOKAUPPAETU: Yli 1000 euron (sis. alv.) Viherlinjan kalusteostoille ilmainen toimitus verkkokaupasta!

 • Karjaportit

  Karjaportteja on saatavilla kolmea eri mallia: kiinteänä, kevyempänä teleskooppina ja raskaampana teleskooppina. Pituusvaihtoehtoja löytyy 2-7 metrin verran riippuen mallista. Kaikki karjaportit ovat kuumasinkittyjä. Sinkitys antaa parhaan mahdollisen ja pitkäaikaisen suojan ruostetta vastaan. Kaikissa karjaporteissa tulee mukana jousiviritteiset salvat ja saranalenkit portin kiinnitystä ja lukitusta varten. Erikseen saatavina on 10 x 10 cm saranalevyt koukuilla varustettuina. Kiinteisiin karjaportteihin on myös saatavilla teräspylväitä. VERKKOKAUPPAETU: Yli 1000 euron (sis. alv.) Viherlinjan kalusteostoille ilmainen toimitus verkkokaupasta!

 • Laidunkatokset

  Laiduntaminen lisää tutkitusti eläinten hyvinvointia ja samalla parantaa myös kotimaisen kotieläintuotannon imagoa. Jotta laidunkaudesta saataisiin paras mahdollinen hyöty, on erityisesti ympäri vuorokauden laitumella viettävien eläinryhmien, kuten umpilehmien suojaaminen niin sateelta kuin liialliselta auringonpaisteeltakin järkevää. Kuiva makuualusta katoksessa auttaa edistämään tulevan lypsykauden utareterveyttä sateisenakin kesänä.

 • Led-valaisimet

  Viherlinjan led-valaisimet tuotantotiloihin, teollisuuteen, varastoihin ja myymälöihin. Helppo ja nopea asennus! VERKKOKAUPPAETU: Yli 1000 euron (sis. alv.) Viherlinjan ostoille ilmainen toimitus verkkokaupasta!

 • Ruokintahäkit

  Viherlinjan ruokintahäkit on suunniteltu vankkarakenteisiksi. Kaikki ruokintahäkit ovat kuumasinkittyjä. Sinkitys antaa parhaan mahdollisen ja pitkäaikaisen suojan ruostetta vastaan. Ruokintahäkit koostuvat 2-4 osasta riippuen mallista. Osat kiinnitetään toisiinsa joko pultti- tai tappikiinnityksellä. Ruokintahäkeissä rehu pysyy paikallaan kehän sisällä eikä se pääse tallaantumaan ja pilaantumaan. VERKKOKAUPPAETU: Yli 1000 euron (sis. alv.) Viherlinjan kalusteostoille ilmainen toimitus verkkokaupasta!

 • Ruokintakatokset

  Viherlinjan ruokintakatosten suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon helppokäyttöisyys ja katoksen toimivuus. Kaikki katokset ovat kuumasinkittyjä. Sinkitys antaa parhaan mahdollisen ja pitkäaikaisen suojan ruostetta vastaan. Katoksissa on neljä sivua ja kaikki sivut ovat avattavissa, jonka ansiosta heinäpaalien ja muun rehun laittaminen ruokintakatoksiin on helppoa. Lampaille suunnatussa ruokintakatoksessa on kaksi avattavaa sivua. Hevoskatoksissa sivut ovat varustettu lapatuin, jotta hevoset eivät voi työntää jalkojaan putkien väliin. Katoksen siirto tapahtuu mallista riippuen joko nostolaitteella tai trukkipiikeillä. Trukkipiikkien avulla siirrettävät katokset ovat varustettu U-mallisilla pohjan vahvikkeilla, jotka toimivat trukkipiikkien tunneleina. VERKKOKAUPPAETU: Yli 1000 euron (sis. alv.) Viherlinjan kalusteostoille ilmainen toimitus verkkokaupasta!

 • Sorkanhoitotelineet

  Oma sorkanhoitoteline tilalla helpottaa huomattavasti akuuttien sorkkaongelmien hoitoa. Sähkövinssillä varustetussa telineessä sorkkien hoito on vaivatonta ja mahdollistaa myös haluttaessa koko karjankin omatoimisen sorkkahoidon.

 • Vasikkaiglut

  Vasikoiden olosuhteisiin kannattaa panostaa erityisesti ensimmäisten elinviikkojen osalta. Turvallisuus, stressittömyys ja hygieenisyys auttavat turvaamaan vasikan hyvinvointia ja hyvää kasvua. Helppo puhdistettavuus ja kestävyys säästävät työvoimakustannuksia.

 • Vasikkakarsinat

  Vasikoiden olosuhteisiin kannattaa panostaa erityisesti ensimmäisten elinviikkojen osalta. Turvallisuus, stressittömyys ja hygieenisyys auttavat turvaamaan vasikan hyvinvointia ja hyvää kasvua. Helppo puhdistettavuus ja kestävyys säästävät työvoimakustannuksia.VERKKOKAUPPAETU: Yli 1000 euron (sis. alv.) Viherlinjan kalusteostoille ilmainen toimitus verkkokaupasta!

 • Vesivaunut

  Viherlinjan vesivaunut ovat hinnaltaan edullisia ja upottamalla kuumasinkittyjä. Vaunut voidaan varustella asiakkaan tarpeiden mukaan. Vesivaunut soveltuvat varusteltuina mm. maneesien, urheilukenttien ja puistojen kasteluun, painepesuun, asvalttipihojen puhdistukseen, jää- ja luistelukenttien ylläpitoon, laiduntavan karjan vesihuoltoon jne.