Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Käsityökalut
Verkkokaupassamme on vain osa laajasta käsityökalujen valikoimastamme. Meillä on yli 10 000 tuotenimekkeen varasto ja tilausvalikoimamme on erittäin laaja. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Käsityökalut

Alatuoteryhmät

 • Hylsy- ja vääntötyökalut
  Tästä ryhmästä löydät erilaiset vääntötyökalut, muun muassa jakoavaimet, kiintolenkkiavaimet ja -sarjat, momenttiavaimet, räikkälenkit, räikkävääntimet ja silmukka-avaimet. Jos et löydä etsimääsi vääntötyökalua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Iskutyökalut
  Erilaiset iskutyökalut kuten katkaisutaltat, kivikiilat, lyöntituurnat ja pistepiikit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi iskutyökalua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Mittalaitteet
  Valikoimassa on monia mittalaitteita eri käyttötarkoituksiin, esimerkiksi rullamitat, akkutesterit, etäisyysmittarit, ilmanpainemittarit, lämpömittarit, työntömitat, vesivaa'at ja yleismittarit. Jos et löydä etsimääsi mittalaitetta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Pihdit
  Valikoimassa on monenlaisia pihtejä eri käyttötarkoituksiin esimerkiksi lukkopihdit, lukkorengaspihdit, putkipihdit, sivuleikkurit, vetoniittipihdit ja voimapihdit. Jos et löydä etsimääsi pihtityökalua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Ruuvaustyökalut
  Tästä ryhmästä löydät eri ruuvaustyökalut kuten kuusiokoloavaimet, ruuvauskärkisarjat, ruuvimeisselit, ruuvitaltat ja torx-avaimet. Jos et löydä etsimääsi ruuvaustyökalua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Sahat, kirveet ja puukot
  Tästä ryhmästä löydät sahat, kirveet ja puukot. Jos et löydä etsimääsi sahaa, kirvestä tai puukkoa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Työkalumoduulit
  UUTTA! Voit täyttää työkaluvaunusi itse valitsemillasi moduuleilla. Valitse työkaluvaunuusi vain tarvitsemasi työkalut! Koosta haluamasi kokonaisuus näistä työkaluista. Jos et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Työkaluvaunut, salkut, pakit
  Monipuoliset työkalusalkut, työkalulaukut, työkalupakit ja työkaluvaunut - valitse itsellesi sopivin! Jos et löydä etsimääsi työkaluvaunua tai -pakkia, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Ulosvetimet
  Ulosvetimet, esim. laakeriulosvetimet, löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi ulosvedintä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Vasarat ja lekat
  Vasarat ja lekat niin koti- kuin ammattikäyttöön löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi vasaraa tai lekaa, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Muut käsityökalut
  Verkkokaupassamme on vain osa laajasta tuotevalikoimastamme. Meillä on yli 10 000 tuotenimekkeen varasto ja tilausvalikoimamme on erittäin laaja, kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi käsityökalua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Leikkaustyökalut
  Erilaiset sakset ja leikkaustyökalut löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi leikkaustyökalua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Merkintätyökalut
  Tästä ryhmästä löysät erilaiset merkintätyökalut kuten kynät, liidut ja tussit. Jos et löydä etsimääsi merkintävälinettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Puristimet, viilapenkit
 • Putkityökalut
  Putkityökalut löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi putkityökalua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!