Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Maanmuokkauskoneet
Ares-lautasmuokkaimiin voit tilata kulutusosat kätevästi verkkokaupastamme. Valikoimassa on myös varaosia muihin merkkeihin ja työkoneisiin, esim. kultivaattorin osia, s-piikkejä, jyrsimen ja lapiorullaäkeiden osia.

Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi varaosaa tai tarviketta työkoneeseen, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Maanmuokkauskoneet

Alatuoteryhmät

 • Ares/Unia lautasmuokkaimet
  Toimimme puolalaisten Ares-lautasmuokkaimien maahantuojana ja meiltä saat myös alkuperäiset ja korkealaatuiset Ares-varaosat muokkaimeesi. Varastomme on erittäin kattava, verkkokaupassamme on vain osa valikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi varaosaa, ota yhteyttä varaosamyyjiimme puh. 020 7459 705. Palvelemme mielellämme!
 • Lemken-muokkaimet
  Tästä ryhmästä löydät osat Lemken-muokkaimiin. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. HUOM! Alennukset koskevat rajoitettua varastoerää! Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi tuotetta tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Muut lautasmuokkaimet
  Lautasmuokkaimen lautasia Amazone, Lemken ja Väderstad lautasmuokkaimiin. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi työkoneen varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Jyrsimen osat
  Jyrsimen teriä muun muassa merkkeihin Howard, Krone, Kuhn, Kverneland ja Maschio. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi jyrsimen varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Jälkiharan osat
  Jälkiharan piikkejä ja kiinnikkeitä muun muassa merkkeihin Väderstad, Multiva ja Potila. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kultivaattorin osat
  Tästä ryhmästä löydät muun muassa kultivaattorin piikit, kärjet, siivet, ohjainlevyt ja kiinnikkeet esimerkiksi merkkeihin Väderstad, Lemken ja Potila. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi kultivaattorin varaosaa tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Lapiorullaäkeiden osat
  Tästä ryhmästä löydät lapiorullaäkeiden terät. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi lapiorullaäkeen terää tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • S-piikit ja kiinnikkeet
  Tästä ryhmästä löydät S-piikit ja S-piikkien kärjet sekä kiinnikkeet muun muassa merkkeihin Väderstad, Kongskilde, Potila ja Multiva. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi S-piikkiä tai tarviketta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!