Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Piennar- ja vaakamurskaimet
Tästä kategoriasta löydät varaosat mm. Ferrin, Matengin ja Stromin murskaimiin. Valikoimassa on myös vasarateriä muihin merkkeihin. Varastomme on kattava ja verkkokaupassamme on vain osa valikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi varaosaa, ota yhteyttä varaosamyyjiimme puh. 020 7459 705. Palvelemme mielellämme!

Piennar- ja vaakamurskaimet

Alatuoteryhmät

 • Ferri-piennarmurskaimet
  Toimimme italialaisten Ferri-piennarmurskainten maahantuojana ja meiltä saat myös alkuperäiset ja korkealaatuiset Ferri-varaosat piennar- ja puomimurskaimeesi. Varastomme on erittäin kattava, verkkokaupassamme on vain osa valikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi varaosaa, ota yhteyttä varaosamyyjiimme puh. 020 7459 705. Palvelemme mielellämme!
 • Mateng-piennarmurskaimet
  Toimimme Mateng-piennarmurskainten maahantuojana ja meiltä saat myös alkuperäiset Mateng-varaosat piennarmurskaimeesi. Varastomme on erittäin kattava, verkkokaupassamme on vain osa valikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi varaosaa piennarmurskaimeesi, ota yhteyttä varaosamyyjiimme puh. 020 7459 705. Palvelemme mielellämme!
 • Strom-vaakamurskaimet
  Meiltä saat alkuperäiset ja korkealaatuiset Strom-varaosat koneeseesi. Varastomme on erittäin kattava, verkkokaupassamme on vain osa valikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi varaosaa, ota yhteyttä varaosamyyjiimme puh. 020 7459 705. Palvelemme mielellämme!
 • Vasaraterät muut merkit
  Tästä ryhmästä löydät vasaraterät muun muassa merkkeihin Agrimaster, Kuhn, Elho, Cabe ja Maschio. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta varaosavalikoimastamme. Kauttamme saat esimerkiksi kaikki IKH:n yli 50 000 tuotetta! Jos et löydä etsimääsi vasaraterää, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!