Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Katkaisimet ja releet
Tästä ryhmästä löydät katkaisimet ja releet traktoreihin ja työkoneisiin. Jos et löydä etsimääsi katkaisinta tai relettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Katkaisimet ja releet

Alatuoteryhmät

 • Ajovalokatkaisimet
  Tästä ryhmästä löydät mm. Valmetin ja Fordin valokatkaisijat. Jos et löydä etsimääsi ajovalokatkaisinta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Keinuvipukatkaisimet
  Tästä ryhmästä löydät mm. palautuvat, 2-linjaiset ja 2-nopeuksiset off/on-katkaisijat, varoituskatkaisijat sekä katkaisimet vaihtokytkimellä. Jos et löydä etsimääsi keinuvipukatkaisinta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Keinuvipukatkaisimien tarvikkeet ja symbolit
  Tästä ryhmästä löydät symbolit, symbolisarjat, liitinkotelot sekä muut tarvikkeet keinuvipukatkaisimiin. Jos et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Painonappikatkaisimet
  Tästä ryhmästä löydät muoviset ja metalliset painonappikatkaisimet mm. äänimerkille, hätävaloille, majakka- ja parkkivaloille sekä pyyhkimille ja sumuvaloille. Jos et löydä etsimääsi painonappikatkaisinta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Puhaltimen katkaisimet
  Tästä ryhmästä löydät puhaltimen katkaisimet. Jos et löydä etsimääsi katkaisinta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Päävirtakatkaisimet
  Tästä ryhmästä löydät päävirtakatkaisimet. Jos et löydä etsimääsi katkaisinta tai relettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Rajakatkaisimet
  Tästä ryhmästä löydät rajakytkimet. Jos et löydä etsimääsi katkaisinta tai relettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Releet
  Tästä ryhmästä löydät mm. kytkentäreleet, vaihtoreleet sekä vilkkureleet. Jos et löydä etsimääsii relettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Vetokatkaisimet
  Tästä ryhmästä löydät pitkät, lyhyet ja merkkivalolliset vetokatkaisimet. Jos et löydä etsimääsi vetokatkaisinta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Vilkkukatkaisimet
  Tästä ryhmästä löydät vilkkukatkaisimet. Jos et löydä etsimääsi katkaisinta tai relettä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Vipukatkaisimet
  Tästä ryhmästä löydät mm. 1-linjaiset, 2-linjaiset sekä on/off-vipukatkaisimet. Jos et löydä etsimääsi vipukatkaisinta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!