Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Pihdit
Valikoimassa on monenlaisia pihtejä eri käyttötarkoituksiin esimerkiksi lukkopihdit, lukkorengaspihdit, putkipihdit, sivuleikkurit, vetoniittipihdit ja voimapihdit. Jos et löydä etsimääsi pihtityökalua, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!

Pihdit

Alatuoteryhmät

 • Elektroniikkapihdit
  Elektoriniikkapihdit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi elektroniikkapihtiä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Johtopihdit
  Abikopihdit ja johdonkuorintapihdit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi johtopihtiä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kärkipihdit
  Kärkipihdit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi kärkipihtiä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Kaapelileikkurit
  Kaapelileikkurit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi kaapelileikkuria, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Linjapihdit
  Linjapihdit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi linjapihtiä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Lukkorengaspihdit
  Lukkorengaspihdit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi lukkorengaspihtiä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Vetoniitti- ja niittimutteripihdit
  Niittimutteripihdit ja vetoniittipihdit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi niittimutteripihtiä tai vetoniittipihtiä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Sivuleikkurit, päätyleikkurit
  Sivuleikkurit ja päätyleikkurit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi sivuleikkuria, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Voimapihdit ja -leikkurit
  Voimaleikkurit ja voimapihdit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi voimaleikkurit ja voimapihdit, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Yleispihdit
  Yleispihdit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi yleispihtiä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Muut pihdit
  Muun muassa letkunkiristinpihdit, listapihdit ja revolveripihdit löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi pihtiä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Lukkopihdit, hitsauspuristimet
  Lukkopihdit ja hitasauspuristimet löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi lukkopihtiä tai hitsauspuristinta, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!
 • Siirtoleukapihdit
  Pihtiavaimet löydät täältä. Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi siirtoleukapihtiä, ota meihin yhteyttä palaute@turunkonekeskus.fi, puh. 020 7459 704 tai tule käymään myymälässämme - me palvelemme Sinua!