Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Koneet ja laitteet

Tästä ryhmästä löydät suuremmat koneet ja laitteet maatalouteen, kiinteistöhuoltoon ja puunkäsittelyyn kuten hiekoittimet, harjakoneet, takalanat, lumiaurat ja klapikoneet. Myös erilaiset säiliöt esim. polttoaine- ja vesisäiliöt, henkilöauton peräkärryt, mönkijät ja eläinten ruokinta- ja aitauskalusteet löydät täältä. Myyjämme antavat koneista mielellään lisätietoa, puh. 020 7459 700 tai 020 7459 704.

Koneet ja laitteet

Alatuoteryhmät

 • HA-Peräkärryt
  Peräkärryvalikoimamme sisältää kotimaiset Majavan ja IKH:n perävaunut ja venetrailerit. Saat meiltä peräkärryn kuomulla tai ilman ja heti käyttöön, sillä perävaunut ovat valmiiksi rekisteröityjä. Kuljetat sitten rakennustarvikkeita, huonekaluja, kaatopaikkakuormaa, koneita, veneitä, jne. niin kokeneet myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan mallin. Toimitustapana perävaunuissa on nouto myymälästä. Peräkärryn lisäksi saat kauttamme laajan valikoiman perävaunutarvikkeita.
 • Harjakoneet
  Sami-harjakoneita voidaan käyttää muun muassa teiden, katujen, pysäköintialueiden ja pihojen hiekasta ja roskista sekä kevyestä lumesta puhdistamiseen. Mallistosta löytyvät sekä kauhaharjat että avoharjat. Laadukkaat harjakset varmistavat virheettömän lakaisujäljen. Sami-harjalaitteilla puhdistat kustannustehokkaasti! Nyt uutuutena myös keinonurmiharja! Valikoimassamme on myös kotimaiset Snowek-harjalaitteet raskaaseen ammattikäyttöönkin.
 • Hiekoittimet

  Sami-hiekoittimien luja ja toimintavarma rakenne varmistaa erinomaisen tehon ja pitkän käyttöiän. Hiekoittimet soveltuvat erinomaisesti hiekan, suolan ja hiekoitussepelin levittämiseen. Mallistoon kuuluu sekä itselastaavia että päältä lastattavia hiekoittimia. Sami hinattava hiekoitin soveltuu puolestaan tehokkaasti pieniin liukkaudentorjuntatöihin kapeissa tiloissa esim. jalkakäytävillä, rakennusten edustalla, puistoteillä, jne. Sami-hiekoitin on Suomen eniten myyty hiekoitin! Uutuutena valikoimassa on myös Trejon lautashiekoittimet!

  What do you want to do ?
  New mail
  What do you want to do ?
  New mail
 • Kauhat ja trukkihaarukat
  Ålön kauhat löydät täältä. Tarmo-takakauha soveltuu lumen, maan, soran jne. siirtoon ja tasaukseen.Sami-trukkihaarukat tavaroiden turvalliseen nostamiseen ja kuljettamiseen.Samilta myös edulliset kauhat (light) etukuormaajiin. Sami-kauhoja on saatavana laaja valikoima eri kokoisia, jotka soveltuvat erilaisten kevyiden materiaalien kuormaamiseen. Valikoimassa on myös takakauha.
 • Kivitalikot
  Sami-kivitalikot ovat tehokkaita pintaan nousseiden irtokivien keräämiseen. Kivitalikot on tarkoitettu pellon äestämisen aikana pintaan nousseiden irtokivien keräämiseen. Erinomaisen käyttölujuuden ja toimintavarmuuden varmistaa erikoisteräksen SBB500 käyttö.
 • Kuormaajat
  Valikoimassa ovat laadukkaat saksalaiset Schäffer pienkuormaajat, pyöräkuormaajat ja teleskooppikuormaajat. Kuormaajissa yhdistyvät vahva moottori, tiivis muotoilu ja alan huippuluotettavuus. Voit valita SCHÄFFERin 40 eri konetyypistä juuri sinun työntekoon sopivan mallin ja kaikki koneet voidaan varustaa tarpeittesi mukaan. Kuormaajat soveltuvat moneen erityyppiseen työhön: maatalouteen, rakennustöihin, puutarhanviljelyyn, ympäristönhoitoon, hevostiloille ja turkistarhoille. Uutuutena valikoimassa on myös Trejon Flexitrac pienkuormaajat esim. hevostiloille, piha-, lumi- ja lastaustöihin sekä varastotöihin.
 • Lanta- ja tuorerehulaitteet
  Innovatiivisilla lannankäsittely- ja tuorerehulaitteilla työt sujuvat nopeasti ja helposti. Valikoimassamme on Ålön työlaitteet. Konemyyjämme auttavat Sinua tarvittaessa valitsemaan tarpeisiisi sopivan työlaitteen, puh. 020 7459 700.
 • Lumityökoneet
  Suosituilla Sami-lumityökoneilla auraat ja siirrät lumet edullisesti ja tehokkaasti. Mallistosta löytyvät nivelaurat, alueaura, puskulevyt ja siipilumikauhat. Laaja mallisto takaa sen, että sopiva lumityökone löytyy niin pienienkin kuin laajojenkin alueiden lumen auraamiseen ja poistamiseen. Sami-lumityökoneissa on hinta-laatusuhde kohdallaan! Lisätietoa ja apua sopivan mallin löytämisessä saat tarvittaessa konemyynnistämme puh. 020 7459 700 tai palaute@turunkonekeskus.fi.
 • Maatalouskoneet
  Turun Konekeskus Oy tuo maahan ja myy lukuisia eri maataloustyökoneita. Verkkokaupastamme löydät pienemmät koneet ja laitteet, kun taas nettisivuiltamme löydät koko laajan valikoimamme www.turunkonekeskus.fi
 • Mönkijät
  Honda-mönkijät ovat omimillaan vaativissa työtehtävissä ja maastoissa. Hondan mönkijöiden monipuoliset käyttöominaisuudet ja luotettava tekniikka takaavat korkean laadun. Lisävarustevalikoimasta voit valita käyttötarkoitukseesi sopivimmat välineet. Kaikille Hondan mönkijöille annetaan neljän vuoden takuu.
 • Paalinkäsittelylaitteet
  Pinoa ja käännä paalit helposti! Valikoimaamme kuuluvat Ålön ja McHalen paalinkäsittelylaitteet sekä Tanco-paalileikkurit. Tervetuloa konekaupoille! Myyjämme auttavat Sinut tarvittaessa valitsemaan tarpeisiisi sopivan mallin, puh. 020 7459 700.
 • Puunkäsittely
  Sami-puunkäsittelykoneet ovat vankkarakenteisia ja tehokkaita ratkaisuja metsäystävälliseen ja edulliseen puunjuontoon, kuljetukseen, pinoamiseen ja halkaisuun. Mallistosta löytyvät juontokourat, puukourat, vinssit ja halkaisukoneet. Säästät itseäsi ja aikaasi hankkimalla Sami-puunkäsittelykoneen! Valikoimassamme on myös muista merkkejä, esim. Tarmo-puunkäsittelykoneet.
 • Puukuormaimet/metsäyhdistelmät
  Samin metsäperävaunu- ja kuormainyhdistelmä on tarkoitettu tukkien ja puutavaran kuljettamiseen metsästä. Tämä metsäkärry kuormaimella on omiaan metsänomistajalle, joka kuljettaa pieniä määriä puutavaraa metsästä käyttö- tai lastauspaikkaan. Samin metsäkoneet voi hankkia joko yhdistelmänä tai erikseen metsäkuormaimena ja metsäperävaununa. Trejon Multiforest kärryjen etusermi on iso ja jäykkä, mahdollistaen suuret kuormat. Kaikki Trejon koneet ovat pulverimaalattuja ja koneet on suunniteltu kestämään kovassakin käytössä.
 • Suursäkkinostimet
  Suursäkkinostin on tarkoitettu ”Big-Bag”-pakkauksessa olevien tuotteiden turvalliseen nostamiseen ja kuljettamiseen.
 • Takalanat
  Sami-takalanojen tuotekehittelyyn ovat merkittävästi vaikuttaneet Pohjoismaissa hankitut käyttökokemukset. Takalanat täyttävät kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden toiveet ja ovat tarkoitettu käytettäviksi työteholtaan erilaisissa traktoreissa. Laaja mallivalikoima, tunnustettu laatu, edullinen hintataso ja toimintavarmuus ovat syitä hankkia Sami-takalana! Kotimaiset Wieska-takalanat ja Tarmo-takakauhat kuuluvat myös valikoimaamme sekä Parko Dragger tasauslanat.
 • Ympäristönhoitokoneet
  Tienvarsien ja ympäristön mutkattomaan hoitoon! Tästä ryhmästä löydät mm. ammattilaadun Ferri-piennarmurskaimet, Optimal-vaaka/kesantoleikkurit sekä Optimal-ketjumurskaimet. Valikoimassamme on myös Tarmo-piennarmurskaimet.