Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät tarvikeosat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia pääset ostamaan kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja siirtymällä ostoskoriin. Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Koneet ja laitteet

Tästä ryhmästä löydät suuremmat koneet ja laitteet maatalouteen, kiinteistöhuoltoon ja puunkäsittelyyn kuten hiekoittimet, harjakoneet, takalanat, lumiaurat ja klapikoneet. Myös erilaiset säiliöt esim. polttoaine- ja vesisäiliöt, henkilöauton peräkärryt, mönkijät ja eläinten ruokinta- ja aitauskalusteet löydät täältä. Myyjämme antavat koneista mielellään lisätietoa, puh. 020 7459 700 tai 020 7459 704.

Koneet ja laitteet

Alatuoteryhmät

 • HA-Peräkärryt
  Peräkärryvalikoimamme sisältää kotimaiset Majavan ja IKH:n perävaunut ja venetrailerit. Saat meiltä peräkärryn kuomulla tai ilman ja heti käyttöön, sillä perävaunut ovat valmiiksi rekisteröityjä. Kuljetat sitten rakennustarvikkeita, huonekaluja, kaatopaikkakuormaa, koneita, veneitä, jne. niin kokeneet myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan mallin. Toimitustapana perävaunuissa on nouto myymälästä. Peräkärryn lisäksi saat kauttamme laajan valikoiman perävaunutarvikkeita.
 • Harjakoneet

  Sami-harjakoneita voidaan käyttää muun muassa teiden, katujen, pysäköintialueiden ja pihojen hiekasta ja roskista sekä kevyestä lumesta puhdistamiseen. Mallistosta löytyvät sekä kauhaharjat että avoharjat. Laadukkaat harjakset varmistavat virheettömän lakaisujäljen. Sami-harjalaitteilla puhdistat kustannustehokkaasti!

 • Hiekoittimet

  Sami-hiekoittimien luja ja toimintavarma rakenne varmistaa erinomaisen tehon ja pitkän käyttöiän. Hiekoittimet soveltuvat erinomaisesti hiekan, suolan ja hiekoitussepelin levittämiseen. Mallistoon kuuluu sekä itselastaavia että päältä lastattavia hiekoittimia. Sami hinattava hiekoitin soveltuu puolestaan tehokkaasti pieniin liukkaudentorjuntatöihin kapeissa tiloissa esim. jalkakäytävillä, rakennusten edustalla, puistoteillä, jne.

 • Kauhat ja trukkihaarukat

  Sami-trukkihaarukat tavaroiden turvalliseen nostamiseen ja kuljettamiseen.Samilta myös edulliset kauhat (light) etukuormaajiin. Sami-kauhoja on saatavana laaja valikoima eri kokoisia, jotka soveltuvat erilaisten kevyiden materiaalien kuormaamiseen. Valikoimassa on myös takakauha.

 • Kivitalikot
  Sami-kivitalikot ovat tehokkaita pintaan nousseiden irtokivien keräämiseen. Kivitalikot on tarkoitettu pellon äestämisen aikana pintaan nousseiden irtokivien keräämiseen. Erinomaisen käyttölujuuden ja toimintavarmuuden varmistaa erikoisteräksen SBB500 käyttö.
 • Mönkijät
  Honda-mönkijät ovat omimillaan vaativissa työtehtävissä ja maastoissa. Hondan mönkijöiden monipuoliset käyttöominaisuudet ja luotettava tekniikka takaavat korkean laadun. Lisävarustevalikoimasta voit valita käyttötarkoitukseesi sopivimmat välineet. Kaikille Hondan mönkijöille annetaan neljän vuoden takuu.
 • Puunkäsittely
  Sami-puunkäsittelykoneet ovat vankkarakenteisia ja tehokkaita ratkaisuja metsäystävälliseen ja edulliseen puunjuontoon, kuljetukseen, pinoamiseen ja halkaisuun. Mallistosta löytyvät juontokourat, puukourat, vinssit ja halkaisukoneet. Säästät itseäsi ja aikaasi hankkimalla Sami-puunkäsittelykoneen! Valikoimassamme on myös muista merkkejä, esim. Tarmo-puunkäsittelykoneet.
 • Lanta- ja tuorerehulaitteet
  Innovatiivisilla lannankäsittely- ja tuorerehulaitteilla työt sujuvat nopeasti ja helposti. Valikoimassamme on Ålön työlaitteet. Konemyyjämme auttavat Sinua tarvittaessa valitsemaan tarpeisiisi sopivan työlaitteen, puh. 020 7459 700.
 • Lumityökoneet
  Suosituilla Sami-lumityökoneilla auraat ja siirrät lumet edullisesti ja tehokkaasti. Mallistosta löytyvät nivelaurat, alueaura, puskulevyt ja siipilumikauhat. Laaja mallisto takaa sen, että sopiva lumityökone löytyy niin pienienkin kuin laajojenkin alueiden lumen auraamiseen ja poistamiseen. Sami-lumityökoneissa on hinta-laatusuhde kohdallaan! Lisätietoa ja apua sopivan mallin löytämisessä saat tarvittaessa konemyynnistämme puh. 020 7459 700 tai palaute@turunkonekeskus.fi.
 • Paalinkäsittelylaitteet
  Pinoa ja käännä paalit helposti! Valikoimaamme kuuluvat Ålön ja McHalen paalipihdit. Tervetuloa konekaupoille! Myyjämme auttavat Sinut tarvittaessa valitsemaan tarpeisiisi sopivan mallin, puh. 020 7459 700.
 • Suursäkkinostimet
  Suursäkkinostin on tarkoitettu ”Big-Bag”-pakkauksessa olevien tuotteiden turvalliseen nostamiseen ja kuljettamiseen.
 • Takalanat
  Sami-takalanojen tuotekehittelyyn ovat merkittävästi vaikuttaneet Pohjoismaissa hankitut käyttökokemukset. Takalanat täyttävät kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden toiveet ja ovat tarkoitettu käytettäviksi työteholtaan erilaisissa traktoreissa. Laaja mallivalikoima, tunnustettu laatu, edullinen hintataso ja toimintavarmuus ovat syitä hankkia Sami-takalana! Kotimaiset Wieska-takalanat kuuluvat myös valikoimaamme.
 • Maatalouskoneet
  Turun Konekeskus Oy tuo maahan ja myy lukuisia eri maataloustyökoneita. Verkkokaupastamme löydät pienemmät koneet ja laitteet, kun taas nettisivuiltamme löydät koko laajan valikoimamme www.turunkonekeskus.fi
 • Puukuormaimet/metsäyhdistelmät
  Samin metsäperävaunu- ja kuormainyhdistelmä on tarkoitettu tukkien ja puutavaran kuljettamiseen metsästä. Tämä metsäkärry kuormaimella on omiaan metsänomistajalle, joka kuljettaa pieniä määriä puutavaraa metsästä käyttö- tai lastauspaikkaan. Samin metsäkoneet voi hankkia joko yhdistelmänä tai erikseen metsäkuormaimena ja metsäperävaununa.