Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Hiekoittimet

Ohjeita

Katsotut tuotteet

Snowek S 1500 hiekoituskauha Näytä suurempana

Snowek S 1500 hiekoituskauha

SNS150292

Tiedot

Kotimaiset Snowek-hiekoituskauhat ammattikäyttöön

Snowek-hiekoituskauhat on tarkoitettu tehokkaaseen piha- ja tiealueiden hiekoitukseen. Hiekoituskauhojen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota vaativiin käyttöolosuhteisiin. Esimerkiksi kauhojen tasaiset ulkosivut suojaavat hiekoittimen voimansiirtoa ja rasvanipat ovat saavutettavissa ilman sivusuojien irrotusta.

Snowek-hiekoituskauhat ovat kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteisiin kuuluvat murskausakseli, suojaraudat, varoventtiili, pultattavat sovitteet sekä hiekoitusrummun pyörimisnopeuden portaattoman säädön mahdollistava säätöventtiili.

Snowek-hiekoituskauhoissa on standardivarusteena kulutuskestävät polyuretaanikumit, joiden valinta on toteutettu yhdessä käyttäjien kanssa.

Tekniset tiedot S1500
Hiekoitusleveys 2000 mm
Kuljetusleveys 2225 mm
Tilavuus 1500 l
Paino 620 kg

Vakiovarusteet:
Murskausakseli portaattomalla pyörintänopeuden säädöllä
Suojaraudoitus
Varoventtiili
Kulutusta kestävät polyuretaanilevyt hiekoitustelaa vasten
Pultattavat vakiosovitteet (Euro, Trima, Kunta 500, 3-pistesovite tai Volvo BM) malleissa S700-S2000. Malleissa S2500 ja S3000 hitsatut sovitteet.

Kuva voi sisältää lisävarusteita.

Uudet Snowek-lumityökoneet myydään rahtivapaasti asiakkaalle! Varmista toimitusaika konemyyjiltämme puh. 020 7459 700.

Kysy myös muita malleja!

 

OEM-numerot

Mallit

Sopivuudet