Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Suojaimet

Ohjeita

Uusi Alennettu hinta! RADIOPUHELINKUULONSUOJAIN SONIS COMMS DCM BT Näytä suurempana

RADIOPUHELINKUULONSUOJAIN SONIS COMMS DCM BT

SHJSPAEB0815A7

Tilaustuote

price starting from

1 415,50 €

-5%

1 490,00 €

sis. alv 24 %

Tiedot

Kuulosuojaimet radiopuhelimella ja Bluetooth:lla

Sonis® Comms on tehokas viestintätyökalu, joka tarjoaa ryhmäpuhelimen ja aktiivisen kuulosuojauksen turvalliseen ryhmätyöskentelyyn meluisissa ympäristöissä. Embedded DMC® (Dynamic Mesh Communication) -tekniikka luo itsenäisen yksityisen verkon saumattomaan tiimiviestintään.

Kuulokkeet ovat käyttäjäystävällisiä ja intuitiivisia käyttää korvakuppien ergonomisten painikkeiden, handsfree-tekniikan, työpöydän konfigurointityökalun ja JSP Comms -mobiilisovelluksen avulla. Sonis® Comms yhdistää Sonis®-sarjan kehitysvaiheessa luodut mukavuuden ja muotoilun ominaisuudet huippuluokan langattomaan teknologiaan, joka tarjoaa parhaan suojan ja rajattoman liitettävyyden. 

OEM-numerot

Mallit

Sopivuudet