Tervetuloa Turun Konekeskuksen kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Turun Konekeskuksen kanta-asiakkaaksi saat vaihtuvia etuja ja voit hyödyntää kuukausit­taiset kanta-asiakastarjouksemme. Liittyminen on maksutonta ja kanta-asiakkaaksi voivat liittyä 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt ja yritykset.

Kanta-asiakastarjoukset

Voit hyödyntää Turun ja Salon myymälöidemme sekä verkkokaupan ajankohtaiset kanta-asiakastarjo­ukset. Tarjoustuotteet vaihtuvat kuukausittain.

Kanta-asiakkaan uutiskirje

Lähetämme kanta-asiakkaillemme noin 1-2 kertaa kuukaudessa uutiskirjeen ajankohtaisista kan­ta-asiakastarjouksista sekä uutuustuotteista.

Ostohistoria

Säilytämme kanta-asiakkaaksi liittymisen jälkeen ostotietosi ja kuittisi. Muista kirjautua verkkokaup­paan ennen maksamista tai näytä kanta-asiakaskorttiasi myymälässämme. Ostohistoriaan rekisteröi­tyvät vain ne ostokset, jolloin asiakas on tunnistautunut kanta-asiakkaaksi.

Joustavat kuljetukset

Jos ostoslistallasi on isompia tuotteita, kysy myös joustavia kuljetusvaihtoehtojamme!

Kutsuja tapahtumiin

Kanta-asiakkaana saat myös kutsuja Turun ja Salon myymälöiden tapahtumiin.

Liity kanta-asiakkaaksi

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi kassalla myymälässämme tai verkkokaupassa täyttämällä kanta-asiakaslomakkeen. Jos liityt kanta-asiakkaasi verkkokaupassa, asiakaspalvelumme lähettää sinulle viestin, kun kanta-asiakasedut ovat käytettävissäsi. Käsittelemme kanta-asiakkuudet saapumispäivänä tai viimeistään seuraavana työpäivänä (iltaisin ja viikonloppuisin tulleet lomakkeet). Kanta-asiakashinnat voit hyödyntää verkkokaupassa vain kirjautuneena kanta-asiakkaana, muistathan siis kirjautua sisään verkkokauppaan saadaksesi edut käyttöösi.

 

Liittyessäsi kanta-asiakkaaksi myymälässämme Turussa tai Salossa, saat kanta-asiakaskorttisi ja edut heti käyttöösi.

 

Täytä alla oleva lomake ja liity kanta-asiakkaaksi! Pakolliset kentät on merkitty *-merkillä.

Kanta-asiakaslomakeLue lisää: kanta-asiakasehdot  ja  tietosuojaseloste.