Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Rajaus

Ohjeita

Vuokraus


Olemme käynnistäneet konevuokrausliiketoiminnan. Vuokrausliiketoiminta toteutetaan pääsääntöisesti vuokraamalla uusia koneita. Vuokrakonevalikoimaamme kuuluvat Massey Ferguson traktorit ja kurottajat sekä tärkeimmät työkonelinjan tuotteemme. Valikoima laajenee vähitellen ja löydät vuokrattavat koneet tältä sivustolta. Lisäksi vuokraamme myös uudehkoja, kunnostettuja vaihtokoneita. Koneet vuokrataan kuukaudeksi tai sitä pidemmälle ajanjaksolle.
Olemme käynnistäneet konevuokrausliiketoiminnan. Vuokrausliiketoiminta toteutetaan pääsääntöisesti vuokraamalla uusia koneita. Vuokrakonevalikoimaamme kuuluvat Massey Ferguson traktorit ja kurottajat sekä tärkeimmät työkonelinjan tuotteemme. Valikoima laajenee vähitellen ja löydät vuokrattavat koneet tältä sivustolta. Lisäksi vuokraamme myös uudehkoja, kunnostettuja vaihtokoneita. Koneet vuokrataan kuukaudeksi tai sitä pidemmälle ajanjaksolle.


Turun myymälämme yhteydessä on myös vuokratuotevalikoima. Tarjoamme asiakkaillemme vuokrattavaksi kattavan valikoiman edustuksessamme olevia pienkoneita ja laitteita.


Ota yhteyttä ja vuokraa itsellesi sopiva kone!


lisää

Vuokraus

Alatuoteryhmät

 • Imurit (vuokraus)
  Vuokraa teollisuusimuri tilapäiseen tarpeeseen! Turun myymälämme yhteydessä on myös vuokratuotevalikoima ja tarjoamme asiakkaillemme vuokrattavaksi kattavan valikoiman pienkoneita ja laitteita. Voit varata vuokrauksen myös netissä, tuotteella oleva kalenteri näyttää automaattisesti päivät, jolloin tuote on saatavilla.
 • Kompressorit (vuokraus)
  Vuokraa kompressori tilapäiseen tarpeeseen! Turun myymälämme yhteydessä on myös vuokratuotevalikoima ja tarjoamme asiakkaillemme vuokrattavaksi kattavan valikoiman pienkoneita ja laitteita. Voit varata vuokrauksen myös netissä, tuotteella oleva kalenteri näyttää automaattisesti päivät, jolloin tuote on saatavilla.
 • Lämmittimet ja tuulettimet (vuokraus)
  Vuokraa lämmittimet ja tuulettimet väliaikaiseen tarpeeseen esimerkiksi rakennustyömaalle tai hallille. Turun myymälämme yhteydessä on myös vuokratuotevalikoima ja tarjoamme asiakkaillemme vuokrattavaksi kattavan valikoiman pienkoneita ja laitteita. Voit varata vuokrauksen myös netissä, tuotteella oleva kalenteri näyttää automaattisesti päivät, jolloin tuote on saatavilla.
 • Peräkärryt (vuokraus)
  Onko tarvetta peräkärrylle? Tarvitset sitten peräkärryn lyhytaikaiseen tarpeeseen, esimerkiksi muuttokuormaan, mökille tai tavaroiden kuljetukseen, meiltä voit vuokrata peräkärryn. Turun myymälämme yhteydessä on myös vuokratuotevalikoima ja tarjoamme asiakkaillemme vuokrattavaksi kattavan valikoiman pienkoneita ja laitteita. Voit varata vuokrauksen myös netissä, tuotteella oleva kalenteri näyttää automaattisesti päivät, jolloin tuote on saatavilla.
 • Puunkäsittely (vuokraus)
  Haluatko kokeilla moottorisahaa ennen ostopäätöstä tai tehdä klapeja viikonloppuna? Vuokraa moottorisaha tai puunkäsittelykone meiltä lyhytaikaiseen tarpeeseen! Turun myymälämme yhteydessä on myös vuokratuotevalikoima ja tarjoamme asiakkaillemme vuokrattavaksi kattavan valikoiman pienkoneita ja laitteita. Voit varata vuokrauksen myös netissä, tuotteella oleva kalenteri näyttää automaattisesti päivät, jolloin tuote on saatavilla.
 • Puutarhakoneet (vuokraus)
  Onko Sinulla tilapäinen tarve koneelle puutarhatöissä? Vuokraa meiltä kone! Turun myymälämme yhteydessä on myös vuokratuotevalikoima ja tarjoamme asiakkaillemme vuokrattavaksi kattavan valikoiman pienkoneita ja laitteita. Voit varata vuokrauksen myös netissä, tuotteella oleva kalenteri näyttää automaattisesti päivät, jolloin tuote on saatavilla.
 • Traktorit ja kurottajat (vuokraus)
  Vuokraa tarpeitasi vastaava Massey Ferguson traktori! Räätälöimme sinulle sopivan vuokratraktorin. Minimi vuokrausaika on kuukausi. Traktorien ja maatalouskoneiden toimitus on kaikkiin Turun Konekeskuksen toimipisteisiin. Lyhyemmissä vuokrissa ota yhteyttä myyjään, puh. 020 7457 700.
 • Varavoima (vuokraus)
  Varavoimaa myös vuokraamalla! Vuokraa aggregaatti tai generaattori meiltä! Turun myymälämme yhteydessä on myös vuokratuotevalikoima ja tarjoamme asiakkaillemme vuokrattavaksi kattavan valikoiman pienkoneita ja laitteita. Voit varata vuokrauksen myös netissä, tuotteella oleva kalenteri näyttää automaattisesti päivät, jolloin tuote on saatavilla.
 • Muut vuokralaitteet
  Turun myymälämme yhteydessä on myös vuokratuotevalikoima ja tarjoamme asiakkaillemme vuokrattavaksi kattavan valikoiman pienkoneita ja laitteita. Voit varata vuokrauksen myös netissä, tuotteella oleva kalenteri näyttää automaattisesti päivät, jolloin tuote on saatavilla.