Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Mosa-aggregaatit ja varavoima

Ohjeita

Katsotut tuotteet

Mosa-varavoimakoneet

VARAVOIMA

Tiedot

MOSA-varavoimakoneet


Varavoiman avulla sähkönjakeluverkon häiriöidenkin aikana pääsee käyttämään sähkölaitteita ja isoissakin tuotantotiloissa sähkölaitteet toimivat sähkökatkoksista huolimatta.

Mosa-varavoimakoneet voidaan varustaa automaattisella verkonvaihtokytkimellä. Jos sähkönjakeluun tulee häiriöitä, automaattijärjestelmä minuutin sisällä käynnistää varavoimakoneen ja varavoimakone alkaa syöttämään sähköä talouteen. Kun sähkönjakeluverkkoon palautuu sähköt, varavoimakone automaattisesti sammuu.

Varavoimakoneen avulla pystytään parantamaan myös sähkönlaatua kulutuskohteessa – sähkönlaadun ollessa huono, verkonvaihtokytkin automaattisesti käynnistää varavoimakoneen ja varavoimakone alkaa syöttämään hyvälaatuista sähköä talouteen.

Varavoimakoneissa äänitasot on saatu matalalle tasolle koteloimalla – koteloinnin ansiosta varavoimakoneen asentaminen ulkotiloihinkin on helppoa ja suojakatos/-rakennus voi olla  kevytrakenteinen. Varavoimakoneen saa myös kuljetusalustalla, kysy lisää myyjiltämme!

Mosa-varavoimakoneissa voimanlähteenä Yanmarin, Perkinsin ja Ivecon polttomoottorit. Varavoimakoneiden tehot 8 kVA:sta aina 455 kVA:iin asti.

Ota yhteyttä niin etsimme Sinulle sopivimman ratkaisun varavoimaan!

Puh. 020 7459 704

OEM-numerot

Mallit

Sopivuudet