Traktorien varaosahaku

Etsi Tallenna hakuasetukset Tallennetaan..

Käyttämällä yllä olevaa hakutoimintoa löydät osat eri traktorimerkkeihin. Massey Ferguson alkuperäisosia löydät enemmän kirjautumalla sisään MF-omistajien tunnuksilla ja käyttämällä ostoskorin varaosien pikasyöttöä.

Hae MF-omistajien tunnuksia tästä >>

Yli 100 € ostoksille ILMAINEN TOIMITUS verkkokaupasta. Ei koske KONEET JA LAITTEET -ryhmän tuotteita. Voimassa vain verkkokaupassa.

Hiekoittimet

Ohjeita

Katsotut tuotteet

Trejon DS Hi Tech hiekoitin lautaslevityksellä

DS-hiekoittimet

Tiedot

Trejon DS Hi Tech -hiekoitin lautaslevityksellä

Trejon Optimal -lautashiekoittimet on varustettu syöttöruuvilla ja levityslautasella, joka levittää materiaalin tasaisesti halutulle alueelle 2 -10 metrin leveydelle. Levitystä säädetään lautasen ja syöttöruuvin nopeutta portaattomasti muuttamalla. Kone voidaan varustaa PLUS ohjainlaitteella, jolloin levitysmäärä g/m2 muuttuu työkoneen nopeuden ja työleveyden mukaan. Kun kuljettaja pysähtyy esim. liikennevaloissa, levitys lakkaa. Jos työleveyttä lisätään tai vähennetään säätyy myös määrä ajon aikana.

Koneella voi levittää hiekoitussepeliä, hiekkaa ja suolaa. Levityslautanen ja sen osat ovat rosteria ja kauhan kulutuskohdat Hardoxia. Hiekoittimen levityskuviota voidaan ohjata vasemmalle, jolloin oikealla puolella esim. 7 m leveää tieosuutta voidaan ajaa niin, että kerta-ajolla on hiekoitettu koko tie. Levityssuuta on mahdollinen myös säätää hydraulisesti (lisävaruste).

Hiekoitin toimii yhdellä kaksi toimisella lohkolla työkoneesta. 12V järjestelmä. Jos työkoneesta ei saa nopeussignaalilla (esim. Volvo), voidaan hiekoittimeen asentaa GPS-antenni (lisävaruste), jotta hiekoitin säätyy nopeuden mukaan. Perusversiossa asetetaan nopeus (esim. 7km/h) ja määrä (100g/m2). Kuljettajan pitää tässä tapauksessa ajaa 7km/h, jotta levitysmäärä toteutuu, leveyttä voi portaattomasti aina säätää. Koneen ohjaimessa on tauko-nappi, jota painaessa syöttöruuvi pysähtyy ja lautanen pyörii, jolloin hiekotus on hetkellisesti pois päältä (esim. vastaantuleva pyöräilijä).

Tästä on lukuisia taloudellisia etuja: tuottavuus paranee, ajoaika pienenee ja materiaalin käyttö vähenee - taloudellista ja ympäristöystävällistä

Mallisto: DS 1200, 1400, 1700 ja 2500 

Vakiovarusteet:
- Suojaverkot säiliössä
- Ruostumaton levityskoneisto (lautanen ja luukku)
- Sinkkimaali + pulverimaali
- Laadukkaat Bucher- ja Danfoss-komponentit
- Sovite 3P tai Volvo
- Mekaaninen säätö levityssuunnalle

Lisävarusteet
- Hydraulinen kääntö levityssuunnalle (voidaan suunnata pois esim. vastaantulevilta autoilta)
- Hydraulinen työntövarsi
- Peite, rullattava jousella
- Valintasi mukaan Eco- tai Plus-sähköohjaus
- Molemmissa säädetään työleveys ja levitysmäärä. Plus ohjaimella voidaan DIN- tai GPS- signaalia hyödyntäen asettaa levitysmäärä esim. 70 g/m2 ja kone säätää määrää ajonopeuden mukaan.
- Boost-toiminto +50 % hetkellinen määrä

Pyydä tarjous konemyyjiltämme puh. 020 7459 700.

 

OEM-numerot

Mallit

Sopivuudet